Mafia locală demolează noaptea panourile publicitare cu USR Buftea

„Noaptea ca hoții” este un slogan ce se vrea respectat la Buftea, după ce două uriașe panouri publcitare au fost demolate și încărcate cu macaraua, din mijlocul orașului. Deloc întâmplător, ele afișau un uriaș mesaj cu poza lui Bogdan Tobă, opozantului primarului, care îndemna lumea să voteze schimbarea.

USR Buftea a făcut ceea ce nimeni nu și-a permis vreodată în acest oraș. A promovat un mesaj anti Pistol exact în centrul orașului și chiar de ziua primarului… „Curaj, pe 9 iunie ne luăm orașul înapoi!”

Noi nu folosim mașina primăriei să ne montăm bannere, cum fac PNL și PSD. Oricum nu folosim bannere pentru că nu primim aprobare. Am folosit panourile din centrul orașului. Din cauza temutului sistem ilfovean, acest mod civilizat de a te promova a devenit un adevărat guerrilla marketing. Am reușit să le punem legal, cu contract beton și plata, și orice îndepărtare a lor va fi furt! Dacă observați ceva, vă rugăm anunțați-ne, să sunăm la 112! Hai la vot! ” – Bogdan Tobă – președinte USR Buftea

USR nu și-a pierdut timpul cu bannere, pentru că le-ar fi avizat primarul, regulamentul primăriei fiind imposibil… se cere plan de situație, documentație privind rezistența elementelor de susținere, contract cu primăria, acordul proprietarilor stâlpilor. Mai mult, este interezisă amplasarea în intersecții. Și totuși PSD Buftea face ce vrea, inclusiv pune în pericol cetățeanul, pentru că primarul Pistol îi are în buzunar și îi folosește doar împotriva rivalilor săi.

În timp ce USR Buftea pune bannere legale, civilizat, în sigurață, și plătind bani la bugetul local, PSD Buftea pune ilegal, improvizat, cu utilajele primăriei, și punând în pericol traficul și siguranța oamenilor. Bannerele PSD puse de Răzvan Bezdedeanu s-au rupt, iar catargele au căzut pe șosea. Incompetența poate ucide!

PNL-ul primarului face ce știe mai bine… pune bannerele electorale in fața spitalului și bisericilor.


Mafia din Buftea a lovit peste noapte. Au tăiat efectiv panourile cu USR Buftea și le-au încărcat cu macaraua. Doar cele două panouri cu USR, restul au rămas. Panouri de 15 ani aflate acolo! Aici se vede, nu puterea, ci disperarea și durerea acestui primar care controlează în stil mafiot orașul Buftea!

Buletin de București a aflat și părerea primarului și răspunsul oficial al Primăriei Buftea

Buletin de Bucureşti a cerut un punct de vedere primarului Gheorghe Pistol (PNL) cu privire la situația semnalată. Edilul a solicitat reporterilor BdB să se adreseze în scris Primăriei Buftea și a transmis totodată că „orice acuzaţie nefondată va produce efecte”.

Răspunsul Primăriei Buftea: „Vă aducem la cunoştinţă că panourile la care faceţi referire nu aparţin Primăriei oraşului Buftea, drept urmare decizia îndepărtării acestora nu a fost luată de către direcţiile sau de către reprezentanţii legali ai instituţiei. Precizăm, de asemenea, că pe adresa instituţiei nu au fost înregistrate sesizări şi/sau notificări cu privire la acţiunea de îndepărtare a panourilor.”

Articol complet aici… Misterul demolării panourilor electorale din Buftea. Cum a rămas USR-ul fără cele două reclame care promovau un candidat la Consiliul Local

MG Advertising Ooh SRL, firma care le deține și cu care USR Buftea avea contract de promovare, a răspuns oficial ca nu știe ce s-a întâmplat cu panourile lor, aflate acolo de 15 ani, dar a returnat integral banii plătiți. USR a solicitat închirierea altor panouri libere, din cele 4 rămase, dar firma a transmis că nu se poate, pentru că ele ar fi fost rezervate de altcineva între timp.

Buftea a devenit un oraș controlat efectiv de mafie, care face ce vrea pentru ca sistemul politic local sa supraviețuiască. Curaj, pe 9 iunie ne luam orașul înapoi! Intreaga poveste video mai jos…

Bogdan Tobă preia USR Buftea și candidează cu echipa lui pe lista pentru Consiliul Local

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *