Kasabian la Summer Well Buftea 2015!

Pentru al 5-lea an, festivalul de pe Domeniul Stirbey Buftea se bucură și anul acesta de un nume mare… Kasabian! Pe lângă capul de afiș, mai vin și alte nume foarte cunoscute ca The Wombats, La Roux, Foals. Multe din aceste trupe vor fi prezente și la cel mai mare festival din Europa, Glastonbury. In timpul festivalului, populatia orasului creste cu cel putin 10 000 de oameni.

Este ultimul an de contract dintre organizatori și reprezentanții domeniului, să sperăm că se vor ințelege in continuare și nu se va schimba locul, festivalul (stil englezesc) devenind cel mai importaant și mai scump din țară, bucurându-se de o uriașă apreciere in rândul tinerilor, chiar și din afara granițelor.

Iată line-up-ul festivalului Summer Well 2015: Kasabian, Foals, La Roux, The Maccabees, The Wombats, Jungle, Kwabs, Foxes, Circa Waves, Dan Croll (Music)

Abonamentele se gasesc online pe www.easytickets.ro si in orice Orange shop, prin Eventim. Sunt valabile pentru ambele zile de festival (nu se vand bilete pentru fiecare zi in parte). Intre 20 aprilie – 20 mai, pretul unui abonament este 199 lei Intre 21 mai – 8 iulie, pretul unui abonament va fi 239 lei Intre 9 iulie – 9 august, pretul unui abonament va fi 279 lei (la aceste preturi se adauga taxele companiilor de ticketing)

Să cunoaștem line-up-ul Summer Well 2015

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=8Bjex0ZX5Fw[/embed] https://www.youtube.com/watch?v=YDfQoDnKQyY https://www.youtube.com/watch?v=jcKSWTRu7Qc]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *