Investițiile pe 2021 în Buftea, conform proiectului de buget

Singura dezbatere despre proiectul de buget este la noi pe site. Eu voi aduce in discutie la sedinta si propunerile voastre, dacă sunt pertinente, dar primesc cu drag și alte sugestii, și chiar reclamații.

Sumele pe care ar trebui să le primim de la UE, arată ok, 22 404 566 lei, doar să le primim, căci aceste proiecte le tot vedem an de an prinse în buget, dar lucările nu incep. Mai e si cofinantatea noastra aici, 6 163 250 lei.

Din cei 50 422 971 lei venituri proprii ale orasului Buftea, doar 4 630 860 lei merg in programul de investitii, si mai completăm cu 6 295 406 lei pe care am putea să-i primim din alte surse, de al guvern sau consiliul județean.

In video am detaliat aceste investitii. Apasati si butonul SUBSCRIBE la canalul de Youtube, să nu ratați ceva important, și clopoțelul, să fiți notificați cân apare ceva nou.

https://youtu.be/QmJyfn_7PSI

In concluzie, deși se putea mai bine, dacă proiectele cu fonduri UE vor incepe anul acesta, am putea fi multumiți.

In articolul precedent v-am prezentat si proiectul de buget, dar e bine să știm că el poate suferi rectificări în decursul anului, in funcție de situații neprevăzute sau cine știe ce alte interese.

]]>
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *