Herbalife Triatlon Buftea – 14 iunie 2014

http://www.herbalifetriatlon.ro/wp-content/uploads/2014/04/Ironman-712x250.jpg După Duatlon Buftea, Herbalife Triatlon Buftea, eveniment organizat de bufteanul Cosmin Rogoveanu și Pegas Triatlon Club, va avea loc pe 14 iunie și va fi, alături Summer Well 2014, un alt mare eveniment care va aduce Buftea in prim-plan.

Concursul va a vea 3 probe, inot pe Lacul Buftea, ciclism, turul orașului, și alergare in Domeniul Știrbey. Herbalife Triatlon Buftea este organizat sub auspiciile Ministerului Tineretului și Sportului și cu acordul Federației Române de Triatlon.

Sponsorul oficial al evenimentului este Herballife Romania. Triatlonul Herbalife are o istorie de 14 ani la nivel mondial, cele mai cunoscute evenimente de acest gen fiind Herballife Triatlon Los Angeles, ales ca Top Destination Triathlon și Herbalife Triatlon Polonia, care la a 5-a ediție a adus la start peste 1300 de participanți.

Miercuri 7 mai, ora 9.30, la Grand Hotel Continental Bucuresti, va avea loc conferinta de presa dedicata lansarii primei editii Herbalife Triatlon Buftea. La eveniment vor fi prezenti si ministrul Tineretului și Sportului, Gabriela Szabo, președintele Clubului Sportiv Dinamo, Elisabeta Lipă, președintele Federației Române de Triatlon, Adrian Nanulescu. Deasemenea, concursul este sustinut de Ciprian Bălănescu, multiplu Campion National la Triatlon și Anca Bucur, Miss Fitness Univers.

 

]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *