Destin Balcanic, rock din Buftea

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/p480x480/10155954_872120119471538_1397514982205105038_n.jpg
Trupa rock Destin Balcanic din Buftea a revenit pe scenă după 14 ani, printr-o prestație live miercuri seara, la Clubul Țăranului din București.

Componența trupei: Ionuț Stanciu – voce, Liviu Pati Negoiță – chitară, George Marin – chitară, Marius Tobă – bass, Bogdan Tobă – tobe, toți din Buftea. Și-a inceput activitatea in anul 2000, intr-un garaj de pe Strada Santierului, iar acum, după o lungă pauză, e in căutarea unei săli de repetiție in Buftea, pentru că in sufragerie nu mai poate continua.

Credeți că ar fi indreptățită să solicite pentru asta „o debara” Primăriei Buftea, Centrului Cultural Buftean, Asociatiei Casa Artistilor Bufteni, Asociatiei Culturale Pro Buftea Moderna sau care or mai fi?

Povestea trupei Destin Blacanic o puteți citi pe demodaveche.ro Destin Balcanic, după 10 ani! Toate piesele sunt compoziții proprii.

   

Destin Balcanic – Lacrimi in iarba

Destin Balcanic – Sentimente

Destin Balcani – Generatia mea

 

FOTO   Destin Balcanic – live Clubul Țăranului


demodaveche.ro : Destin Balcanic la joacă

]]>

3 raspunsuri
 1. Hadrian
  Hadrian says:

  La mai mare, daca o tineti tare pe repetitii, poate anul viitor obtineti o deschidere la Summer Well :-). Nu ar fi ceva?

  Ati rezolvat ceva cu spatiul de repetat? Vorba ta, cred ca s-ar gasii o camera pe la Centrul Cultural, daca nu… macar la vreun liceu sau scoala. In anii 80 trupele repetau la Casa de cultura (la demisol).

  Răspunde
 2. Bogdan Tobă
  Bogdan Tobă says:

  Nu am găsit spațiu și e greu fără, nu se poate face nici macar o minima performanța in sufragerie. Să vedem daca ne mai suporta vecinii.

  Eram des prezent prin salile de repetitii de la Casa de Cultura in anii 80, ma tineam dupa tata. In 96-97 si noi am repetat acolo.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *