Cât a costat gardul pieței? Vă intrebați care gard?

Inca de anul trecut, Primaria Buftea intenționa să construiască un gard in spatele pieței noi din centru, piață construită cu fonduri in mare parte de la Consiliul Județean Ilfov. Trăiască prietenia buftenilor Petrache, seful CJ ilfov, Pistol, primarul, și Costel Fifi, seful firmei care administrează piața și consilier județean. Dacă bateți un apropo privind un conflict de interese in cazul lui Costel Fifi, nu prea ne interesează, atâta timp cât e in folosul localității, iar el nu are magazine prin interpuși in piață. 

Gard la preț de casă

După ce am tot lătrat eu la el, gardul de la piața din Centru a mai lăsat la preț și a scăzut dramatic de la 632 000 lei (tva inclus) in programul de investiții din 2016, la 119 000 lei (tva inclus) anul acesta. Dar 26 000 euro tot pare mult, dă-l incolo de gard, că e doar o tablă in fundul curții! S-ar putea să am un merit la reducerea asta, poate dacă nu semnalizam că voiau să dea pe tabla asta 140 000 de euro, intram in istoria tristă a celebrelor hoții din România!

Conform proiectului (foto jos), gardul are 132 de metri, e din tablă vopsită, la bază având o centură de beton aparent, adică beton gol, fără nimic, așa cum a ieșit din turnare. Gardul pieții e in fapt o linie de garduri ale curților vecine, primăria montând chiar și porțile de acces ale vecinilor. Vezi foto sus.

Cine a incasat frumușica sumă?

Conctractul pentru lucrare a fost atribuit direct de primar unei firme de casă,Solar Expert SRL, care a făcut in Buftea mai multe lucrări la prețuri cel puțin mari… arcade metalice de la scarile blocurilor din Studio, veceurile din parcul RAJA si din parcul Penny, statii de autobuz si panourile cu actori de pe strada Studioului.

SOLAR EXPERT SRL apare pe adevaruldebuftea.ro, unde Vicențiu Nae descoperise că această firmă avusese sediul, inainte să și-l mute in București, la aceeași adreasă din Buftea, unde nepoata primarului, Daniela Pistol, avea sediu firmei ei. Coincindeța asta e prea gogonată!  Vezi articolul… aici. 

.

gard piata solar expert gard

.

]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.