Care mai e moda parcărilor in Buftea

Din când in când site-ul nostru vă prezintă ultimele tendințe din moda parcărilor din oraș. Nu ești in trend? Atunci inspiră-te de la noi, e păcat să râdă adevărații de tine că parchezi regulamentar!

 

1. Degeaba ai bemveu de Bulgaria, dacă nu il trântești pe noul trotuar și noua pistă de biciclete a unui oraș european! Păi unde să parcheze omul, dacă pe carosabil e “oprirea interzisa”?! Să plătească 1 leu la parcarea de la judecătorie?

 

2. Când credeam că nu are ce să ne mai surprindă prin parcarea de la Penny, iată că un nenic a depășit toate așteptările… a parcat la un metru de ieșirea din magazin. 1 metru! Burtoșii n-aveau cum să iasă din magazin! Bonus… un altul ne arată că e civilizat și nu parchează pe locurile destinate persoanelor cu handicap… le blochează!

 

3. Campionul articolului este un tip cu inițiativă, cum ii șade bine românului, nemulțumit de sensul unic, și care a considerat că e neapărat nevoie de un sens giratoriu in spatele primăriei.

 

4. Poate vi-l mai amintiți pe berbecul de trotuar… Iată că locul său de parcare e râvnit de multe capete tari și seci, fiind o poziție strategică pentru stat degeaba.

 

5. In extrasezon, când nu se face bișnița cu varza și cartofi, parcările sunt libere le piață, așa că de ce să nu le blocăm? Mai facem o manevră in plus să parcăm? Dacă nu sunt parcări libere, oricum nu e problemă, le lăsam in intersecție.

  

 

6. Din categoria… “am treabă la primărie, unde să parchez?”. Nu trebuie să ai gip ca să faci țărănii d-astea! Dar nimeni nu e mai șmecher decât un nene care i-a arătat domnișoarei din dreapta că el poate traversa cu mașina de la un cap la altul, noua piațetă amenajată. A fost atât de fâșneț incăt a driblat și vigilența aparatului foto!

]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.