Cum se amenajeaza parcarile

Revenim pu subiectul cu parcarile, pentru a demonstra inca o data lacomia primariei si lipsa de profesionalism a firmei primariei, Buftea Admin Cons SRL.

Pentru a maximiza numarul parcarilor, pe strada 23 August au fost amenajate unele ilegale, fara ca cineva sa se gandeasca la pericolul pe care il ascund.

In intersectia de la monument, in capatul strazii, e o trecere de pietoni foarte folosita de copiii de la Scoala nr.2. Si pe stanga si pe dreapta, lipite de trecere, sunt amenajate parcari, care atunci cand sunt ocupate, restrictioneaza mult vizibilitatea soferilor si pietonilor. Soferii nu au cum sa vada la timp pietonii care se angajeaza in traversare!

In dreptul intrarii in curetea scolii, e la fel!

Tot in zona aia parcarile sunt amenajate pana in intersectie, astfel, daca iesi cu stanga in strada 23 August dinspre ANL-uri, nu vezi absolut nimic din dreapta

 

Un alt exemplu de lacomie e la sala se sport dintre blocuri, unde au amenajat o parcare, exact in dreptul bancutei de la intrarea in sala, fiind imposibil ca ea sa mai poata fi folosita.

 

Vocea bufteanului… Abuzuri in privinta parcarilor

]]>

1 răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *