NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

9 Comentarii

 1. 2

  bizu

  Da un aricol scos frumos din condei dar total nereal . ai ales ce ai vrut din rapoartele alea dar ai ” uitat ” sa mentionezi ca aceste rapoarte ale curtii de consturi se bat cap in cap , practic se contrazic unele pe altele .
  nu neg ca ar putea sa existe si erori in activitatea acestor societati , pina la urma ” cine nu munceste nu greseste” dar pentru ca tot tipa usr cu statul de drept , un pricipiu fundamnetal al statului de drept este prezumtia de nevinovatie . Si pentru ca aceste rapoarte se contrazic unele pe altele atat de fraglant atat societatile comerciale la care ati facut referire mai sus cat si consiliul local au contestat aceste rapoarte si deja au obtinut anularea partiala sau totala a acestora in instanta .
  Dar ce mai conteza asta sa strigam un pic sa facem un pic de galagie ca asa ne place noua ….

  Raspuns
 2. 3

  Bogdan Toba

  Domnule consilier judetean, care ati fost ani de zile in conducerea sociatatii capusa a CL Buftea, in speta Buftea Admin Cons…

  — nu e un articol scris din condei… la nivelul dvs si experienta din aceasta firma ar trebui sa pricepeti macar ca e copy-paste din rapoartele curtii, rapoarte publicate tot aici, in linkurile colorate. Dati cautare dupa „BUFTEA” și veți găsi EXACT aceste texte.

  — aceasta societate, care nu face ABOSLUT NIMIC, a produs grave prejudicii financiare bugetului local si asupra ei planeaza suspiciuni de toate felurile. Asta spune Curtea de COnturi. DUmneata sa ne arati acum, cati bani ai incasat de la această firmă, indemnizații, prime, etc, dacă te pretinzi corect. Nu asa te speli pe maini.

  — arata-ne, te rog, unde se contrazic rapoartele si dovada anularii partiale sau totale a acestora in instanta . Ar trebui sa existe si sa aveti acces la aceasta dovada, caci ati fost implicat.

  — ”cine nu munceste nu greseste” Da! Dar nu e cazul vostru! Nu ati mucit DELOC in aceasta firma, doar ati căpușat primăria. Si daca ar fi cum ziceti, cred că zicala trebuie completată și cu „cine greșeste, mai și plătește”. Și nu e cazul vostru, care ați greșit grav, dar nu ați plătit nici măcar cu funcția.

  Raspuns
 3. 4

  bizu

  Bogdan ma bucur ca m-ai intrebat, iti voi raspunde :
  – eu nua ma negat existenta rapoartelor sau ce e scris in aceste rapoarte , am spus doar ca se contrazic intre ele . unul spune ca e alba altul ca e neagra …..
  – este public si se poate verifica nici eu si nici un alt membru al consiliului de administratie al SC BUFTEA ADMIN CONS, nu am fost remunerati pentru aceasta functie,
  – exemplu : un raport al curtii spune ca un act incheiat intre Admin si Consiliul Local nu e bun si obliga sa fie refacut , apoi alt control spune ca nou act nu e bun si sa se revina la primul pentru ca ala erea bun . cititi mai atent . In acest moment este un proces pe rol prin care se vor anula aceste decizii aberante ala curtii de conturi
  – stii cum e asta cu” platitul „? – tu ne acuzi ca nu am facut nimic dar habar nu ai despre ce e vorba acolo . – e ca si cand as spune eu ca m-am intoxicat cu mancarea facuta de tine desi eu nu am mincat nicodata de la tine .
  dar ca orice cetatean si tu ai dreptul la o opinie . din fericire pentru amandoi nu tu esti in masura sa judeci activitatea mea si nici eu pe a ta … se numeste libertate si e un drept consfintit prin constitutie

  Raspuns
 4. 5

  Bogdan Toba

  Sunteti dragut ca ne rapundeti, dar o faceti intr-un stil cam manelistic. Cu n-am habar despre ce e vorba si cu nu sunt in masura sa judec…

  Am habar, am spus exact cu ce va ocupati acolo la BAC, cum aceasta firma incasa bani fara sa faca absolut nimic. Se vede in oras, toata lumea stie cata treaba aveati cu locurile de parcare, piata si sala de sport. Mai mult, intre doua vorbe ale dvs neconvingatoare si fara probe, si rapoartele curtii, ghiciti ce credem mai degraba! Mai sus, cineva a pus doarele de la tribunal, unde ati contestat deciziile curtii si se vede clar ca ati pierdut. Despre ce sa mai vorbim in cazul asta?

  Pe urma, din pacate pt dvs, sunt in masura sa judec activitatea unui politician local si a unui consilier. Dar faceti comparatii stupide, pentru ca nu știți sau nu vă pasă nici acum de menirea dvs de ales local.

  Raspuns
 5. 6

  bizu

  Pai sa iti explic;
  – deciziile alea nu sunt definitive si daca te uiti mai atent si la toate ai sa vezi ca unele decizii sunt intradevar in favoarea Curtii se conturi iar altele( cele mai multe ) in favoarea Consiliului local . Dar cum am spus nu sunt definitive .
  – Cam ca la Nicusor Dan si USR ; sunt cercetati pentru evaziune fiscala ,dar pina una alta, pina la o hotaratre definitiva sunt nevinovati . Bine asta spunem noi oamenii obisnuiti .
  daca ar trebui sa aplicam aceiasi dubla masura cum faceti voi ( sau in cazul asta tu ) cam tot ce spui nu poate fi credibil pebtru ca suntei ( conform standardelor voastre ) penali ( adica USR ) iar tu ai obtinut un mandat ( votat cu aprioape dublul necesar ) de care ti-ai batut joc , pentru ca nu te-ai deranjat sa citesti legea ( pe care in campanie te-ai angajat sa o aperi )

  Raspuns
 6. 7

  Bogdan Toba

  Bizu, tu ori esti foarte toxic in mod deliberat, ori nu iti functinoeaza ceva acolo la neuron.

  – daca ne explici, explica-ne cu dovezi, cu link-uri catre dosare… e simplu, dai search pe google
  – USR si nimeni de acolo nu e cercetat pentru evaziune, ci exista un dosar in rem in care se cerceteaza eventuale fapte asociate cu evaziunea. Oricine poate face plangere, iar parchetul e obligat sa cereceteze.
  – eu mi-am batut joc, recunosc, doar pentru ca nu am avut ca tine asigurat un post caldut de consilier, de la prietenul din copilarie Pistol, care ti-a dat si țâța-n gură și te și șterge la fund. Eu am fost singur, am facut tot singur, și din cauza asta am ratat termenul limita pentru contractul cu mandatarul, căci nu zicea nicăieri treaba asta.

  De cate ori vei insista pe treaba asta, de atata ori iti voi raspunde in stilul primei propozitii.

  Raspuns
 7. 8

  bizu

  e clar evaziunea nu e evaziune cand e vorba de voi: pe acelasi principiu intra-o democratir cine acuza trebuie sa aduca dovezi ; prietenia mea cu George nu a generat si nici nu scuza incompetenta ( nici chiar a ta si ma refer strict la validarea mandatului de consilier ) pentru restul nu am dovezi si nici nu scot din context .

  Raspuns
 8. 9

  George

  Sa intelegem deci ca acest domn Bizu, este purtatorul de cuvant al primariei din orasul Buftea, al primarului sau ambele? Pare ca militeaza pentru dansul in schimbul unei retributii lunare de la stat. Mai au posturi libere de purtatori de cuvant? Sunt multi tineri care ar merita o sansa iar locuri de munca in comuna Buftea… doar la canal sau hamal.

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2015 - Expresul de Buftea