Si-au reparat singuri strada, iar autoritatile le-au stricat-o la loc!

Pentru ca ani de zile primaria i-a ignorat, locuitorii micilor strazi Saua Verde si Aleea Bazei, din zona Calul Balan, si-au reparat singuri strazile, pe cheltuiala lor. In 2015 a venit Primaria Buftea si Raja, le-au spart, au facut lucrari de mantuiala si le-au lasat impracticabile. Apropo, una dintre cele mai frumoase si mai cunoscute zone ale orasului, Calul Balan, e si acum in paragina!

Pentru ca Primaria Buftea e repetenta la capitolul comunicare, oamenii de acolo ne-au contactat pe noi, in speranta ca putem atrage atentia autoritatilor. 

“Ma numesc Decu Gabriel, sunt locatar pe Aleea Bazei, Buftea si va aduc la cunostinta  ca din cauza lucrarilor de sapaturi efectuate in vara anului 2015,  stazile  Saua Verde si Aleea Bazei sant impracticabile atat pentru  autovehicule cat si pentru pietoni.

Pe strazile mentionate sant numai gropi, santuri (in locurile unde s-a surpat strada) si noroi. Mentionez ca aceste strazi au fost initial pietruite de locuitorii  strazilor pe cheltuiala proprie. In urma lucrarilor efectuate in scopul crearii retelei de canalizare, nefunctionala si necorespunzatoare cerintelor locului (nu are capacitate sa preia apa pluviala, vitala pentru zona),  strazile  au ramas denivelate, in unele locuri s-a surpat, fara  piatra existent inainte de lucrari dar pline de pamant si  noroi. Situatia creata pune in pericol circulatia autovehiculelor si pietonilor. 

In consecinta, va rog sa ne sprijiniti  astfel incat demersurile noastre sa fie luate in considerare de catre politia locala, autoritatea responsabila pastarea in bune conditii a domeniului public.  Eu am vorbit cu vecinii de pe strada Aleea Bazei si daca este nevoie pot aduce o plangere colectiva semnata si de ei.

Din informatiile mele, in  Autorizatia de construire acordata societatii RAJA Constanta SA sau subcontractorului acesteia,  se precizeaza ca la finalizarea  lucrarilor strazile sa se aduca la starea initiala.

Cu stima, Gabriel  Decu.”

Desi locuieste acolo, Cristian Szilvassy, purtatorul de cuvant al primarului, platit din banii nostri, nu e deranjat de treaba asta. Intelegem de ce oamenii de acolo apeleaza la noi, nu la el.

12670563_10204087139337424_1951760468756824508_n

IMG_4897IMG_1930 IMG_1936 IMG_1937

]]>

1 răspunde
 1. nume
  nume says:

  La munca, derbedei, ca trece anul
  Si vin ailalti si-o sa va ia ciolanul.
  Faceati pe democratii cei cucernici,
  Cristosul mamii voastre de nemernici!
  Scuipati-va-ntre voi cum se cuvine
  Si-apoi convingeti-va ca e bine.
  C-ati luat o tara de mai mare dragul
  Si i-ati distrus averile si steagul.
  S-ajungem colonia de ocara
  Care-si va cere scuze in maghiara.
  Si, prin complicitati cu demoni aprigi,
  Ati desfiintat uzine, campuri, fabrici.
  Adrian Paunescu

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *