Viața după instituționalizare

Daniel Rucăreanu (foto dreapta) e un tânăr buftean care e trecut prin experiența instituționalizării, in centrele din Ploiesti si Busteni, fiind infiat de o familie din Buftea. Daniel e un om de excepție, fiind genul de prieten pe care dacă nu il ai in realitate, e musai să ți-l imaginezi.

După o teribilă experiență de viață, Daniel a terminat Facultatea de Științe Politice, iar acum este expert în politici educaționale la secretariatul general al guvernului. Recent, a pus bazele unei asociactii care să sprijine copiii și adulții care au crescut in centre de plasament.

Revista „Decat o revista” a publicat un metarial despre buftean si despre asociatia sa:

Federeii – viața după instituționalizare

]]>

6 raspunsuri
 1. Hadrian
  Hadrian says:

  Tot binele din lume unui astfel de om. Uite cum unii reusesc in viata, chiar neavand un start usor… Am citit articolul dar nu am reusit sa aflu cum vrea sa ajute de fapt. Sau am citit eu prea repede :-*
  Pe el il stiu din vedere dar nu stiam adevarata lui poveste. Ar fi frumos daca ar vrea sa povesteasca aici pe site-ul tau (ca am inteles ca sunteti prieteni) povestea parintilor lui adoptivi. Cine sunt… cum s-au cunoscut etc. Ar fi un reportaj interesant de Craciun!

  Răspunde
 2. Hadrian
  Hadrian says:

  Cred ca mintea unora nu functioneaza deloc. De ce ar da cineva dislike la subsolul acestui articol?

  Se pare ca nici acum de Craciun, unii nu reusesc sa fie iartatori si sa ingroape fantomele trecutului.
  Tu ai avut intentii bune scriind cateva randuri despre bufteanul de mai sus, numai ca intr-un fel i-ai facut un deserviciu fara sa vrei, doar amintind aici de numele lui.
  Citind comentariile de la articolul original mi-am dat seama unde ne situam. Nu e prima data cand se pomeneste numele cuiva mai acatarii de aici din Buftea si imediat sar unii sa improaste cu rahat. Extrem de urat!
  Un oras plin de invidii si rautati. Nu odata am gandit astfel despre acest lucru.

  Răspunde
 3. Stelian
  Stelian says:

  @Hidrian,

  Despre ce isi propune sa faca asociatia FEDEREII pentru tinerii din institutiile inchise/ce ce au parasit insititutia inchisa vei afla informatii dupa luna ian. cand lansam oficial asociatia. Cu siguranta despre aceste lucruri vei gasi informatii pe decatorevista.ro, trebuie doar sa urmaresti site-ul lor 🙂

  Sanatate multa!

  Răspunde
 4. Bogdan Tobă
  Bogdan Tobă says:

  Hadrian, e vorba doar de niste capete seci, niste lipitori penibile care ma urasc pe mine si acest site. De aceea fac si ei ce pot sa nu cumva sa creasca site-ul si sa se dezghete mintile buftenilor, pentru ca le-ar pune in pericol suptul.

  Articolul are peste 700 de vizualizari.

  Răspunde
 5. Ionel
  Ionel says:

  Sarbatorim Centenarul și avem oameni cu care sa ne mândrim!
  Proiectul fotografului Cornel Brad „Oameni Putere România” îl include și pe Daniel Rucareanu. O carte tipărită la un standard înalt… Ne prezintă oameni ce au schimbat România. E mare lucru sa apari și sa îți fie amintit numele alături de regele Mihai, Emil Constantinescu, Doina Cornea… Ca sa dau doar un exemplu mic. Buftea se mândrește cu tine Rucarene! ✌️🙏

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *