CONCURS – "Secretul fetei frumoase"

Sâmbătă, 13 decembrie, a avut loc vernisajul copiilor din Laboratoarele de Talente ale Graţielei Aolăriţi, unde s-au expus cele mai bune lucrări ale copiilor și s-au tras concluziile  dupa câteva luni de lucru. FOTO vernisajul „Laboratoarele de Talente” – decembrie 2014

Grațiela ne-a dat și nouă câteva exemplare din prima sa cărticică publicată, „Secretul fetei frumoase”. Cartea e deosebit de frumos ilustrată și excelent scrisă și cu siguranță e doar la inceput de drum, urmând și altele cel puțin la fel de drăguțe. Este o carte cu adevărat educativă, care poate fi dedicată și părinților, nu numai copiilor, povestea fiind, cum zice autoarea, una de trezit şi nu de adormit.

Avem 3 exemplare proaspete pe care să le faceți cadou de Crăciun. Trebuie doar să spuneți pe Facebook Expresul de Buftea, la comentariile acestui articol, o sugestie, o idee construictivă, despre ce ar mai fi de făcut pentru copiii orașului nostru. Primăria Buftea a făcut destul de multe pentru copii orașului, dar haideți să le mai dăm idei! Dar nu de genul asfaltarii strazilor sau ridicarii cainilor comunitari… Pe acestea le stim.

Cometariile cu cele mai mujlte like-uri vor fi premiate cu câte un exemplar din cartea Grațielei. Concursul dureaza pana duminica seara, ora 22.

 

Graţiela Aolăriţi lansează „Secretul fetei frumoase”

LABORATOARE de TALENTE și-au deschis uşile, ferestrele… şi braţele

In căutarea artiștilor bufteni. Grațiela Șerban-Aolăriți.

 

Photo: "Secretul fetei frumoase", calde, nerăbdătoare şi secretoase la vernisaj...

]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *