Tot mai bine pentru Bogdan Talasman

  • Locul III la categoria Debutanti pentru echipajul 485
  • locul IV atat la Debutanti cat si la Cupa Dacia inainte de etapa finala a CNR2014
  • Crestere de ritm constanta fata de etapele anterioare
  • PS3, proba de noapte doar pentru unele echipaje la Iasi

Bogdan Talasman are a un singur tel pentru sezonul CNR 2014: sa faca toate etapele ca sa se apropie cat mai mult de nivelul pilotilor cu experienta! Pana acum s-a tinut de cuvand, fiecare raliu fiind o noua treapta pe care Bogdan o urca. Raliul Iasului a consemnat inca un raliu pe care echipajul 485 l-a terminat cu bine, cu o clasare pe podiumul categoriei pilotilor debutanti si cu bucuria ca diferentele fata de cei din fata a scazut si mai mult.

Este din ce in ce mai greu sa fac rost de buget pentru raliu dar sunt hotarat sa duc acest sezon pana la capat. La Iasi am avut cel mai bun raliu de pana acum. Mi-as fi dorit sa fiu mai sus de locul patru la general la debutanti si la cupa dar pe de alta parte sunt multumit ca am adeversari puternici. Sa nu uitam ca cei din fata cu Dacii au ani buni de cand se dau la raliu iar debutantii din fata noastra au toti alte masini mai puternice. Eu imi vad de treaba mea pentru ca lupta pe care pe care o duc deocamdata este cu mine, nu cu ceilalti” a declarat Bogdan Talasman la intoarcerea de la Iasi

Venim cu in sentiment de satisfactie. Nu am avut probleme si am putut sa ne concentram pe parcursul probelor. Bogdan incepe sa-si dea drumul dar inca este la inceput. Nici eu nu am cine stie ce experienta asa ca invatam impreuna. Nu mi-a placut cum s-a gestionat situatia cu ultima proba de vineri cand unii dintre concurenti am mers pe noapte. Partea buna este ca am vazut ca avem o dictare buna, ca ne-am descurcat onorabil si chiar ne-am simtit bine in benza si praful de pe PS3” a adaugat Andrei Mitrasca, copilotul lui Bogdan.

In mai putin de doua saptamani urmeaza deplasarea catre Raliul Harghitei, ultima etapa a campionatului national de raliuri 2014. Echipajul 485 va fi prezent si acolo pentru a adauga ultimele probe din campionat la bagajul de experienta. Cu toate ca sansele pentru a urca o treapta atat la categoria debutanti cat si la Cupa Dacia sunt minime, Bogdan Talasman este decis sa si le joace pana la final. „Nimic nu e decis in motorsport decat dupa validarea rezultatelor iar ca sa termini primul, prima data trebuie sa termini. Ne vedem la Harghita!

Sponsori: MIRAS Interantional SA si Procema SA.

 

 

]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *