Gala Campionilor Federatiei Romane de Automobilism Sportiv

Vineri, 15 februrie 2014, a avut loc in incinta Palatului Stirbey, Gala Campionilor Federatiei Romane de Automobilism Sportiv. In cadrul acestei  gale au fost premiati sportivii castigatori ai claselor si grupelor, in clasamentele generale ale disciplinelor la care au participat.

Printre ei se afla si pilotul buftean Bogdan Talasman, care a obtinut locul 3 la clasa A1 in cadrul Campionatului de Viteza in Coasta, dupa o frumoasa lupta cu Radu Necula si Razvan Dragomir. “A fost un sezon dominat de greutati financiare, care au facut imposibila prezenta la toate etapele. In plus, masina mea este de o clasa inferioara fata de cele ale adversarilor mei. Avand in vedere aceste aspecte rezultatul este unul mai mult decat multumitor. Trebuie sa multumesc sustinatorilor mei din 2013, Miras International si Primaria Orasului Buftea, care vor fi alaturi de mine si in 2014, cand, impreuna cu noi parteneri, pregatim o surpriza. Dar despre anul viitor vom vorbi in momentul in care vor fi stabilite toate detaliile.”  – – – Bogdan Talașman Partenerii evenimentului au fost:

Dunlop – partener principal al F.R.A.S., Omniasig, Domeniile Sâmbureşti, Elas Group, MSV Hitech, Palatul Ştirbey şi Primăria Buftea.

]]>

1 răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *