Sper că n-ați uitat că e an electoral! (II)

Umbra lui Stoica

Având in vedere situația politică expusă până acum, Pistol e liniștit, nicun un nor la orizont. In ritmul acesta, viitoarele alegeri le va câștiga in stil Putin, cu peste 80% din voturi. Doar că de ceva timp, o muscă s-a apucat să-l bâzâie, nu la cap, ci deocamdată, doar pe la spate. Nu e incă in stare să muște, doar scuipă, mai mult in barbă, nu cu direcție bună.

Știți când vi-l lăudam pe Marchidan Ionuț Giorgică, tânărul care l-a părăsit pe Pistol, pentru că nu era de acord cu politica acestuia, și s-a gândit să devină el apărătorul cetățeanului, depunând niște petiții, la cere nu a primit cine știe ce răspunsuri.

Am discutat cu el la momentul respectiv și m-a intrebat dacă mi-e friucă de Pistol și dacă sunt dispus să-i susțin demersurile pe Expresul de Buftea. Evident am fost incântat și i-am zis că-i public orice intenții de bun simț și documentate. Bănuiam că nu face asta de capul lui, dar am zis că e ok atât timp cât aduce infromații și eplicații cetățenilor.

E hotărât omul să candideze la primărie și oricine ar fi râs de el când l-ar fi auzit. Eu nu am făcut-o. I-am zis că il susțin, și i-am publicat tot ce a vrut. Insă omul a trecut la alt nivel. Luat sub aripă de Stoica, ascus pe undeva aștepându-și sentința, Georgică a făcut echipă cu un fost trompetist al tuturori regimurilor din Buftea… Bălălău, Stoica, Pistol. E vorba de Gheorghe Clit, nume de cod, Gelu. Colindând străzile in campanie cu Pistol, lui Gelu ii s-a pus pata când a fost sărit din schema și i s-a refuzat postul de consilier local. Nu e prost Pistol, nu poate ține lângă el pe cineva atât de dubios ca Gelu.

De ceva vreme]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *