6 ani in Expresul de Buftea! Vezi ce urmează!

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/d8/%22WATCH_YOUR_LOCAL_NEWSPAPER%5E%5E%22_-_NARA_-_535653.jpg/778px-%22WATCH_YOUR_LOCAL_NEWSPAPER%5E%5E%22_-_NARA_-_535653.jpg

Pe 19 aprilie 2008 lansam acest site, cu avânt și gânduri mari, intr-un oraș extrem de agitat și plin de viață, dar urât și scufundat in mizerie, deși erau anii de glorie ai economiei. Au trecut 6 ani de la primul nostru articol!

Bine v-am gasit in Expresul de Buftea

S-a mai schimbat orașul de atunci, s-au schimbat 3 primari, iar noi am rămas aceiași. Site-ul nu a evoluat prea mult pentru că resursele de timp și bani sunt limitate când alegi să mucești, nu să intinzi mâna, cum fac in general ziaristii locali. Am ales să muncesc, nu să mă vând vreunui politician local, și de aceea site-ul a făcut doar pași mărunți.

 

Dar cu această ocazie vă anunț că in curând vom face un pas uriaș! Vom scoate varianta tipărită! Intr-o perioadă in care ziarele pe print cad pe capete, eu incă mai cred in ziarul local tipărit. Nu ca afacere, ci ca slujitor al comunității locale! Este evident că nu poți face bani cu așa ceva, dar măcar să nu vin cu ei de acasă, că nu am de unde.

De aceea, pentru a lansa primul număr, e nevoie ca el să vândă publicitate. Singura sursă de finanțare a acestui ziar va fi publicitatea, astfel veți avea garanția că va fi, ca până acum, total independent și obiectiv. Probabil v-ați săturat de toate fituicile electorale, denumite pompos “ziare”, scoase pe banii vostri, dar pentru a servi doar intereselor electorale, fără să vă informeze sau să servească un vreun fel comunitatea.

Probabil va fi un ziar mic si urâțel la inceput, se va distribui gratuit, dar va fi al nostru, al tuturor! Momentul lansarii lui va depinde de primele incasări din publicitate, din care putem acoperi costurile. De aceea, dacă sunteți interesati de reclamă, contactați-mă la contact@expresuldebuftea.ro sau pe Facebook Expresul de Buftea, Pentru inceput prețurile vor fi excelente pentru voi, mult mai convenabil decât altă formă de reclamă, cum ar fi, de exemplu, fluturașii imprăștiați aiurea prin oraș. Avem spatiu ieftin pentru publicitate! 

Singur nu pot să fac asta! Am nevoie si de implicarea celor cărora le pasă de oraș sau de un job in domeniu. Dacă totul merge bine, vom angaja și un reporter local dintre cei care ne vor ajuta cu materiale foto/text. Oricine poate scrie un text ok care să apară in ziar!

Orașul are nevoie de tine, ziarul local are nevoie de tine, tu ai nevoie de ambele! La mulți ani nouă și un Paște fericit vouă!

]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.