SONDAJ !!!!! Sunteți de acord cu eutanasierea tuturor câinilor fără stăpân?

.
Suntem conștienți cu toții deja că problema câinilor de pe stradă nu poate fi rezolvată in niciun fel!

Sterilizarea totală sau adunarea lor in adăposturi nu este posibilă din cauza unor organizații, de unde unii storc bani și din cauza reprezentanților statului, mituiți la greu pentru mersul acestei afaceri.  

In cazul acesta, ce rămâne de făcut pentru ca ai noștri copii să nu mai fie in pericol? Nu vorbesc de noi, adulții, sau de un oraș civilizat, fără animale… Dacă mâine s-ar face un referendum, local să zicem, cum ai vota la intrebarea… “”Sunteți de acord cu eutanasierea tuturor câinilor fără stăpân?”” 
.
Votează in sondajul de pe site, din dreapta-jos, de sub ultimele comentarii. 
.
Lansat pe Facebook, sondajul a generat, cum era de așteptat, o discuție aprinsă, dar (până acum) peste 100 dintre bufteni au votat pentru eutanasierea câinilor fără stăpân. 
.
Buftea e dominată de haite de câini și parcă niciodată nu au fost așa mulți și așa mari. Ați observat că nu mai există javre pricăjite? Sunt numai dihănii imense, bine hrănite. E timpul ca autoritățile locale să iasă pe străzi și să ia măsuri, până nu se intâmplă și la noi o tragedie. Ați umplut Buftea de garduri inutile, dar locurile de joacă nu le protejați cu garduri și portițe impotriva pătrunderii maidanezilor! Deja părinții din Buftea au dat in clocot, nu mai suportă situația, nu mai suportă să știe că javrele sunt mai importante decât copiii lor!
.
 
.
Țineți-vă copiii in case, legați de calorifer, sau faceți-le țarcuri in curte, unde să stea! Parcurile și locurile de joacă sunt pentru animale, nu le deranjați, că și ele sunt suflete!
.
 
.
In parcul de la Peco sălășluiește un cățel cu o tumoare gigant pe burtă. Doarme pe iarbă, pe bănci, sub bănci și pe nisip, in locul de joacă al copiilor. Copiii voștri au contact direct cu tumoarea sărmanului cățel! Autoritățile și ONG-urile nu-l ajută cu nimic! 

Rog unul din mulții iubitori de căței, să ne arate o adevărată dovadă de omenie, nu cum facem noi, și să-l ia acasă și să-i ofere o farfurie de mâncare și un locșor călduț in propriile așternuturi.
.
.
Coteț de câini in Parc La Peco… cam la asta se rezumă in ultimii 20 de ani amenajarea de către primărie a adăposturilor pentru câini. Să nu indrăzniți să râdeți! E parcul lor… Voi țineți-vă copilul in casă la televizor, dăți-i Acces Direct.
.
.
.
]]>

31 raspunsuri
 1. ANONIMUS
  ANONIMUS says:

  Dar pe imbecilii care ii arunca pe strazi nu am observat sa ii traga vreunul de maneca…. Si de ce numai cainii sunt vinovati si nu si nesimtitii care stau la case si in loc sa isi sterilizeze cainii mai bine arunca puii si mama pe strada… Si unde e adapostul lui Pistol cu care de 1an si cateva luni se tot lauda si e tot in faza de proiect???? Daca animalele trebuie ucise ce se poate face cu needucatii care le abandoneaza???

  Răspunde
 2. pacalici de trefla
  pacalici de trefla says:

  Ce totii dati cu adaposturile ? Avem noi bani sa tinem sute de ciini in adaposturi ? De unde mincare si doctori, cotete, angajati, de unde ?

  Cine iubeste ciinii sa-si ia acasa citi doreste, cei ce ramin pe strada sa fie eutanasiati cit mai urgent. Puneti-va in locul parintilor carora haitele astea salbatice le-au omorit copilul. Spuneti-le lor de adaposturi, de grija pentru animale, de promisiunea lui Pistol si mai ales anonimul de mai sus sa le spuna ca noi, oamenii sintem vinovati. Eventual ar trebui, pentru corectie, sa mai fim mincati citeva sute sau mii dintre noi. Iar daca animalele care ne ucid copii nu sint atit de rele, mai bine ii eutanasiem pe needucatii care le-au abandonat. Asa gindeste cap de lemn care semneaza anonimus.

  Eutanasiere grabnica, altfel frizerita tembela care alearga prin parcuri cu oase si bilute, Dobrican si tembelul ala de Gutulescu si-o iau pe coaja daca mai baleiaza cu viata copiilor nostri.

  Repet, sa-i ia acasa si pot sa-i si manince daca doresc, e treaba lor. Sa nu-mi expuna copilul meu, si al vostru, haitelor de maidanezi semisalbatici. Locul ciinilor nu este pe strada, facindu-si nevoile pe unde apuca, muscind copii sau oameni maturi, UCIGIND suflete nevinovate. Auzi, sa-ti moara copilul mincat de ciini ziua in amiaza mare, in capitala tarii, Bucuresti, oras ce se vrea european dorind aceiasi tratatie ca Parisul, Madridul, Londra sau oricare alta capitala. Asa nu se mai poate. Punct.

  Răspunde
 3. IF-04-TIY
  IF-04-TIY says:

  Eutanasierea. E singura cale in rezolvarea problemei. Restul, sterilizarea, crotalizarea, cipuirea, sunt de genul lungeste Doamne boala.

  Drama micutului mancat efectiv de caini in sec. XXI ma mahneste dar imi si indarjeste sentimentele. Daca aceasta drama ne lasa reci, daca nu ne putem pune in situatia parintilor acelui copilas cu sfarsit extrem de tragic, daca gasim vini lui Decebal, Traian si Stefan cel Mare pentru situatia actuala, vom sfarsi destui dintre noi – maturi, tineri sau copii – muscati, hacuiti sau in cel mai dramatic caz – ucisi.

  Incercam sa scapam de cancer, de SIDA, de boli incurabile si sfarsim mancati de caini, asa cum spunea cel dinaintea mea, intr-o capitala a Europei moderne. Sa-si ia acasa iubitorii de caini ce maidanez doreste, sa aiba grija de el, toata stima si consideratia. Cei ce raman sa mearga frumos unde trebuie si cu o injectie sa treaca intr-o lume mai buna, unde pot musca si manca pe cine doresc.

  Mi-e sila cand vad cum arunca de la etaj concetatenii mei hrana pentru aceste animale, oase, paine muiata in te miri ce, pungi de plastic cu resturi alimentare… Am o copertina la magazin, sa protejeze intrarea cand ploua, e plina de ulei de gatit aruncat de la etaj drept hrana acestor animale, cu resturi, cu de toate… Asta-i dragostea pentru fiintele vii, asa se manifesta ? Personal ma indoiesc.

  In centru uneori sunt mai multi caini decat oameni, intregi haite marsaluiesc si-si fac nevoile in spatiile verzi, florile plantate au fost puse la pamant in doua zile. Sunt imensi, plini de purici, urat mirositori, flamanzi si agresivi.

  Eu sunt milos, ma induioseaza durerea, nu suport violenta si agresivitatea. Am avut si am trait o reala satisfactie cand o doamna aparatoare vehementa a cainilor maidanezi a fost muscata destul de serios de acestia. Ma contrasem cu dansa pe aceasta tema, ii explicasem ca nu am nimic cu patrupedele astea si cu nici un alt animal, atat timp cat nu reprezentam unul fata de altul un pericol. M-a combatut, am renuntat la disertatie si cel atotstapanitor a facut dreptate. Repet, am avut o satisfactie cand a patit ceea ce eu incercam sa-i explic ca trebuie evitat. Acum nu-i mai hraneste prin tot centrul, merge spasita cu capul plecat… Doar eutanasierea ne poate elibera de pacostea asta.

  Răspunde
 4. ion+ion
  ion+ion says:

  Imi este scarba de asa zisi iubitori de animale.Acesti oameni sunt foarte violenti,daca discuti cu unul din ei ca nu este bine sa hraneasca animalele in parcuri cum este o doamna blonda din parcul de la notariat face o criya de isterie de zici ca a luat foc.

  Acum vreo doi ani o doamna de la asociatia cutu cutu umbla prin spatele casei de cultura din centru cu sacosi intregi de carne se le dadea cainilor din zona. Caini din Buftea sunt destul de violenti pentru a spune DA eutanasieri.

  Răspunde
 5. ANONIMUS
  ANONIMUS says:

  Mancarea o veti lua de la cantinele sociale facute de Pistol pentru putorile de pe B-dul Muncii, ca sigur vor ramane resturi. Nu avem bani dar vrem sa facem pomana cu trantorii electorali pe banii orasului si ai fraierilor.

  Răspunde
 6. NICO
  NICO says:

  DE ACORD CU EUTANASIEREA CAINILOR FARA STAPAN DA CE TE FACI CU PASAREA DE NOAPTE – LILI- CU NITZI FRIZERITA, CU GALINA BLANCA FOSTA MUNCITOARE LA CENTRALA TERMICA, CU DNA AIA SCHIOAPA VOPSITA BLOND, INTR-UN UVANT CU “IUBITORII DE ANIMALE” SUSTINUTI DE DOBRICAN NOTARUL SI SE PARE SUSTINUTI SI DE CATRE PRIMARIE !!!

  A TREBUIT SO FIE CASAPIT CU SUFLET NEVINOVAT DE COPIL CA EDILII SA-SI DEA SEAMA CA CAINII FARA STAPAN SUNT UN PERICOL REAL. PANA ACUM ZICEAU — II STERILIZAM, II CROTAM , LA DAM MANCARE SI APA – CA SI CUM CAINII NU SE MAI KAKAU PE TROTUARE, NU LATRA NOAPTEA SI MAI ALES NU MUSCA.

  DOMNULE PRIMAR ASTEPTAM UN ORAS FARA CAINI VAGABONZI – SI ASTA CAM DE MULT TIMP ASTEPTAM – DE LA ALEGETEA DV. CA PRIMAR CAND ATI PROMIS CA ORASUL O SA FIE CURAT DAR MAI ALES FARA CAINI VAGABONZI.

  Răspunde
 7. optimistul
  optimistul says:

  Ce sa faca primarul?a promis multe dar nu a facut nimic,a fost la mare cu fratii pastrama si aurel,le-a facut firma de constructii si ne renoveaza scolile si gradinitele,ne face curatenie de fier vechi si incaseaza sute de mii ron,ne cumpara tuia si gazon,ne pune balustrada de fier sa avem grija pe unde circulam,este fff multumit de RAJA ca ii da bilete gratuit la mare si avem apa curata,autobuzele sunt excelente,proiectele europene ii aduce multi bani si faima,canalizarea se rezolva dupa 2 ani,NU AVEM CIINI IN BUFTEA etc CE SCHIMBARE DUPA UN AN TOTUL ESTE BINE SI MA INTREB CE SA FACUT IN ACEST AN DECIT SA TOCAM BANII ORASULUI????/sper sa vina un pacalici si sa acuze ca sunt omul cuiva

  Răspunde
 8. Hadrian
  Hadrian says:

  Voi nu stiti pe ce lume va aflati. Asta e calitatea romanashului: sa nu faca nimic si sa tot toace din gura.

  De acord cu voi; si eu am plans la aflarea tragicului eveniment. La acea situatie au facut parte o serie de factori: ceasul rau si destinul, scaparea de sub ochi a celor doi copii etc. Bunica saraca am vazut-o si parea o persoana ok. Din pacate scaparea din ochi a celor doi copii, a dus la tragicul eveniment.

  Acesta a fost un caz mediatizat. Va intrebari oare cati ingerasi mor zilnic in Romania calcati de soferi sau rapusi de boli crunte? Ce sa facem? Sa-i omoram pe soferii ce gonesc in viteza si curma vietile copiilor nevinovati?

  Eutanasierea cainilor mi se pare o cretinitate fara margini. De ce s-a ajuns aici? Cine a fost de vina ca s-a ajuns aici? Politicul, conducatorii si lista poate continua. Daca va uitati in conducerea marilor institutii (vorbesc de cele politici) e plin de titularuri: sefi, tehnicieni, experti, inspectori s.a.m.d.

  Acestia ocupa un scaun degeaba!!! Ei nu fac nimic pentru noi si pentru tara asta. Sa vedeti ce scandal international va incepe daca cretinii de sus, decid eutanasierea tuturor cainilor vagabonzi.

  Vad aici comentarii la adresa unor oameni in varsta ce dau de mancare cainilor fara stapan. Voua nu va e rusine sa vorbiti asa despre acei oameni? Aceste comentarii spun totul despre calitatea si despre modul de gandire al unora de pe aici. Nu mai aruncati cu pietre!

  Răspunde
 9. pacalici de trefla
  pacalici de trefla says:

  Mergi si spune aberatiile astea parintilor lui Ionut. Mai spune-i ca un neamt sta picior peste picior intr-un iaht si ne da in judecata pentru eutanasierea sutelor de mii de ciini care ne amarasc viata.

  Pentru faptul ca nu s-a facut nimic in timp nu trebuie sa acceptam pina la capat chestia asta. Ce vrei ? Sa mai manince 100 de copii si apoi sa luam masuri ? Ce vroiai sa faca bunica copilului ? Sa se lupte cu ciinii ? Sa-i muste ea mai intii ? Oamenii aia in virsta care dau de mincare la ciini sa-i ia acasa si sa-i pupe-n bot sau in fund, cum doresc.

  Numai sa nu-mi puna in pericol copilasul, asta vreau. Vreau sa merg la plimbare fara sa-mi sucesc capul in toate partile sa vad de unde vine nenorocirea, vreau sa stau in parc fara sa miros a urina de ciine, fara teama. Vreau mult ? Tu poti sa iei acasa toti ciinii din Buftea, numai sa ai grija de ei.

  Grija nu inseamna sa le arunci ciorba pe geam si oasele de pui din balcon, sa raspunzi pentru actiunile lor, sa platesti daca nu esti in stare sa-i tii. Ma doare-n bascheti de scandalul international, daca doresc iubitorii aia ciini, sa-i ducem la ei, nu-i problema. Sa-i manince pe ei, nu pe copii nostri.

  Răspunde
 10. gelu m
  gelu m says:

  Nu sunt genul “ochi pt ochi si dinte pt dinte”, dar de douazeci de ani ne lamentam cu aceasta asa zisa “mila”fata se caini si uite unde s-a ajuns. In curand o sa ajungem sa calcam pe ei.

  Ganditi-va ca ei traiesc in haita, deci dupa instinctele animalice care ii ghideaza, asa ca problema este simpla, atunci cand nu sunt hraniti si tinuti sub control direct, se salbaticesc. Daca o mai tinem langa cu “iubirea” si in schimb ei continua sa se inmulteasca iar hrana este doar sporadica, ne vom mai intalni sigur cu astfel de situatii. Intrebarea este simpla.

  Avem sau nu posibilitatea sa controlam si sa sustinem financiar fenomenul? Daca raspunsul este nu,indiferent cat de “dureroasa” este solutia trebuie adoptata urgent pana nu este prea tarziu. Un referendum ar pune capat tuturor acestor dileme si probleme, indiferent ce cred cei de afara. Este problema noastra si noi decidem.

  Răspunde
 11. Bogdan Man
  Bogdan Man says:

  Cand m-am mutat in Buftea, am zis ca fac un blog de Buftea care sa incurajeze edilii sa-si faca treaba. Un blog care i-ar face de rusine atunci cand lucrurile put, si care-i sa-i ridice in slavi cand savarsesc lucruri marete. Dar, intre timp, cu obiectivul la purtator, vazand atatia caini, atata mizerie, atatia scuipatori de seminte, atat dezinteres, atatea manarii, atata incontienta, mi-am dat seama ca ar fi un job full time pe care eu unul nu mi-l pot asuma.

  Rusine sa le fie primarilor care nu au facut nimic in problema cainilor, rusine sa-i fie lui Pistol cel Lipsit de Demnitate in fata “marelui notar” si in fata inconstientilor iubitori de caini pt o mana de voturi, rusine sa le fie edililor asa cum trebuie sa-i fie rusine lui Oprescu! Daca la noi inca n-a murit nimeni sfasiat de caini, nu inseamna ca vina e mai marunta! Pur si simplu se poate intampla in orice moment!

  Iar asta cu adapostul pt caini.. nu mai bine investiti, domnilor alesi, intr-un after school acesibil in care parintii cu buget redus sa-si lase copiii de grupa zero sau din clasele primare dupa cele 4 ore de curs? Sau mai bine ii lasam singuri acasa sa masoare distanta dintre etajul 2/3/4 si asfalt pe propria piele?

  Răspunde
 12. IF-04-TIY
  IF-04-TIY says:

  Pe mama a muscat-o un caine acum doua zile. Sta pe scara cu Lili, o tipa poreclita Pasarea de Noapte, care tine in scara blocului o haita intreaga de caini. Efectiv pute pe scara blocului, puricii sar in toate directiile, vecinii fac scandal, o injura, tipa, degeaba.

  Nu mai spun ca s-a luat de mine acum catva timp, a inteles ca nu sunt de acord cu haitele pe strada, ca nu este locul lor acolo. Mi-a reprosat ca m-a votat, ca niciodata nu o va mai face, ca de vina sunt oamenii ca nu-i lasa in pace. Sunt sigur ca tragica moarte a micului Ionut nu va trece ca apa prin ciur, ca jertfa lui va pune lucrurile la punct desi pretul platit de acest odor este mult prea mare.

  Te-am vazut gonindu-i Bogdan, este o solutie de moment, trebuie sa facem mai mult. Personal as dori sa organizam un fel de miting, o adunare, o ingramadeala, ceva sa ne manifestam nemultumirea fata de obligatia convietuirii alandala cu haitele care au devenit extrem de periculoase.

  Legea exista din 2002, cainii agresivi trebuie eliminati. Cati oameni trebuiesc muscati, omorati, ca sa putem demonstra agresivitatea ? Poate daca ne adunam cateva sute in fata primariei induplecam aplicarea Legii. Cine stie ? Poate reusim !

  Răspunde
 13. Bogdan T.
  Bogdan T. says:

  Nu e nevoie de referendum, cum zice vândutul ăla de Oprescu și nici de vreo lege specială. Cadrul legal pentru rezolvarea acestei probleme exsita, la fel si fonduri, dar ele se scurg in directia gresita, la diferite ONG-uri si aleși locali șpăgari.

  Trebuie bătut cu pumnul in masă, si trebuie luat cineva de guler, dar din păcate cei care puteau face asta au fost ocupati cu Roșia Montană. Poate vine si rândul câinilor. Nu e o actiune indreptata neaprat impotriva cainilor, ci impotriva celor care nu rezolva aceasta problema si cheltuie banii aiurea de ani de zile.

  In Buftea putem să ne stângem, sunt sigur! Dar e nevoie de lideri de opinie și de oameni care vor sa se implice in promovarea acestei actiuni. Eu pot sa ajut mult, știu tot ce trebuie sa facem, dar e nevoie de altii sa iasa in fata.

  Poate cativa părinți pot stârni o astfel de actiune, mai ales ca incep scolile si copiii lor vor fi iar terorizati in drum spre scoala dimineata. Nu toti iși permit sa-si duca copiii de mână zilnic la scola si să-i apere de câini!

  Răspunde
 14. Hadrian
  Hadrian says:

  Tocmai a fost aprobata in Parlament, legea eutanasierii cainilor.

  Pe langa manifestatiile legate de Rosia Montana, pe care unii le iau in ras, spunand ca nu e un subiect interesant (asta in mediocritatea lor) vom avea si manifestatii pentru salvarea de la moarte a saracilor patrupezi.

  Moartea lui Ionut a fost un accident, prilej pentru politicieni si pentru o mica parte a populatiei scurta la minte, sa cera dinte pentru dinte si ochi pentru ochi.
  Cine e de vina pentru cresterea numarului de caini pe strazi? Va aduceti aminte sa fi vazut caini vagabonzi in numar asa de mare pe strazi inainte de 89? Tot inainte de 89 ati vazut voi aurolaci, orfani pe strazi si prin canale sau cersetori? Nu ati vazut pentru ca inainte se ocupau prostii aia de comunisti asa cum puteau ma bine. Dupa 89 s-au dat bani pentru sterilizare, adaposturi… bani pe care altii i-au bagat in buzunare. Va intreb cine e vinovat?

  Răspunde
 15. marilena
  marilena says:

  eu ma declar pentru eutanasierea acelora care s-au infruptat din banii destinati sterilizarii cainilor. ei nu au alta vina decat ca s-au nascut intr-o tara in care hotia este ridicata la rang de politica de stat.

  Răspunde
 16. IF-04-TIY
  IF-04-TIY says:

  Dumnezeu nu doarme, poate te musca vreun prieten de asta de-al tau, daca-i iubesti ia-i acasa si fa baie cu ei, pupa-i in bot, spune-le povesti, bancuri, snoave, fa ce doresti. Numai nu-mi expune copilasul riscului barbar, lasa-i pe comunisti in pace, cred ca habar n-ai marasmul si cosmarul pe care l-am trait in acea perioada. Mai aveam putin si-i mancam – pe caini – ce sa lauzi la sistemul ala ticalosit ? Ce, daca niste nenorocite de ONG-uri au furat din banii nostri trebuie sa inghitim haitele de caini si sa coabitam cu ele ? Daca niste idioti au dat pe strada cainii trebuie sa-i suportam la infinit ?

  De ce trebuie ca marea majoritate sa plateasca pentru faradelegile unor excroci hulpavi ? Eu imi doresc sa nu-i mai vad niciodata marsaluind prin centru, printre copii, latrand aiurea in fiecare noapte, facandu-si nevoile in parc, dormind tolaniti pe trotuar, alergand biciclistii, muscand si – mai ales – UCIGAND. Daca vrei o experienta de neuitat, mergi dupa ora 22 pe langa formatiunea de pompieri din centru. Promit ca nu o sa uiti prea curand.

  Răspunde
 17. dog master
  dog master says:

  Propun ca pe steagul romanesc, in loc de stema, sa se puna imaginea unui caine, ca tot ne dam mari patrihoti si iubitori de animale in general si de caini in special.
  Nu domnu’ hadrian ?

  Iubirea fata de caini, daca exista cu adevarat, ar trebui sa se manifeste prin ingrijirea lor in incinta de locuit a iubitorului respectiv, nu prin aruncarea unui bot de paine si a unor resturi langa bloc sau chiar in scara blocului, unde pe cale de consecinta se aduna nu unul, ci o haita intreaga. Ca deh, au mirosul fin si simturile ascutite. Sa-i ia domne cu ei in casa, in cada, in pat, daca-i sufoca iubirea. Noi astia batrani ne mai gatuim cu ei, dar bietii copii ce vina au ? Cum crezi ca se pot apara in situatia “face to face” cu un caine, ca sa nu zic cu o haita. Ai copii, nepoti, ceva ? Gandeste-te.

  Răspunde
 18. Hadrian
  Hadrian says:

  Daca tot se aproba comentarii imbecile, vreau sa vad daca se aproba si asta al meu.

  Tu nu vrei sa vezi caini, nici eu nu vreau sa mai vad tarati (daca cunosti sensul cuvantului) si avortoni in jurul meu. Ce zici? Ceea ce am spus nu suna imbecil la fel ca si comentariul tau domnule IF-04-TIY

  Răspunde
 19. Hadrian
  Hadrian says:

  Daca tot se aproba comentarii imbecile, vreau sa vad daca se aproba si asta al meu.

  Tu nu vrei sa vezi caini, nici eu nu vreau sa mai vad tarati (daca cunosti sensul cuvantului) si avortoni in jurul meu. Ce zici? Ceea ce am spus nu suna imbecil la fel ca si comentariul tau domnule IF-04-TIY

  Răspunde
 20. Furadan?
  Furadan? says:

  [quote name=”ion+ion”]
  Acum vreo doi ani o doamna de la asociatia cutu cutu umbla prin spatele casei de cultura din centru cu sacosi intregi de carne se le dadea cainilor din zona. Cainii din Buftea sunt destul de violenti pentru a spune DA eutanasieri.[/quote]

  Pai, pe scurt, DA.
  Pe lung, isi aduce aminte careva de Bogdan Baltazar – fostul presedinte al BRD.
  Asta hranea maidanezii din fata blocului cu muschi tiganesc asa de-al dracu, doar pentru ca putea si pentru ca doar asta stia sa cumpere.
  Carat tot cu sacosa, proaspat luat din galantar.
  Prostie, nebunie, sau cate un pic din toate?
  Va dati seama ce linistita poate doarmi TOT PE STRADA o javra ghiftuita (culmea finetei!) cu muschi tiganesc? Ce linistit dormea Baltazar stiind ca si-a facut astfel datoria?
  In ce film traim, Doamne?

  Dementi gasim din pacate peste tot.
  Si tot din pacate nu ne unim niciodata pentru a-i pune la punct.
  Din fericire insa, m-a inzestrat cel de sus cu plamani. Da, pot sa tip mai tare.
  De vanat latratori la 2-3 noaptea prin parcare noaptea de unul singur m-am cam saturat desi inca imi permit face to face cu unul sau mai multi caini.
  Primul meu trofeu in tinerete a fost un dog danez. Asa ca sa nu va aud.

  Acum, sincer, chiar nu-i aude nimeni?
  Sunt eu singurul diliu care se trezeste din somn cand latra jucalul in fiecare noapte pe la doua-trei sub geam? Sotiei mele ii e frica sa duca pana si gunoiul. Ziua! Din cauza cotarlelor de langa tomberoane. Iar sa mergi noaptea pe la 10 in piata sa cumperi un cico la Faraon inseamna ca ai tupeu maxim.
  Fiul meu a fost muscat langa farmacie in centru. Plateste cumva nenea primaru’ cheltuielile la spitalul Floreasca?

  Sincer, ca platitor de taxe ma doare in cur de babaciunea de Bardot, UE, MUE, Barosu si alti bagatori de seama, de cine, cum ii aduna, cum ii sinucid si unde ii duc dupa.
  Numai s-o faca. Ieri!
  La cati bani s-au furat, in mod sigur ne permitem sa platim si eventualele procese cu bolnavii erijati in aparatori ai drepturilor animalelor.
  De parca mie, mi-ar apara cineva vreun drept…
  Nu, stimabililor. Trebuie sa ne aparam singuri acolo unde putem. Chiar daca unii numai la vot sau la taxe. Conteaza.
  Orice alte discutii sunt inutile.
  Pentru asta platesc si primar si hingher si orice alt slujbas al primariei.
  Sa ma tina happy. Sa ma duc in fiecare prima zi a anului sa le decartez taxe peste taxe ca sa aibe ce fura fara sa ma intreb mereu de ce o fac, pentru ca nu vad nimic in schimb. Nimic din ce am eu nevoie ca cetatean.
  Garduri? Bancute intre blocuri?
  Excuse my French, ma cac pe ele atata vreme cat adapostesc vreo javra la panda pitita pe sub sau pe dupa.
  Tichie de margaritar, dom’ primar!

  “Dog lovers”, va informez oficial ca pot sa tip mai tare ca voi. Si daca dau, rup.
  Urmand schema logica, unde dau, creste!
  Luati-i la voi acasa.
  Definitiv.
  Nu mai vreau sa-i vad pe strazi. Legati-i de calorifer daca trebuie. Sau de voi.
  O sa fiu extrem de linistit sa-i stiu la adapost la voi acasa.
  Departe de eventualitatea vreunui sut in cur.
  Daca va intrebati cui ii este eventual destinat, sunteti talambi rau.
  Luati-i cu voi in pat daca asa credeti ca e “uman”.
  Pupati-i in bot sau sub coada daca vreti.
  Am toata intelegerea pentru boala de care suferiti.
  Daca insa ati putea sa suferiti in liniste, fara sa ma afectati si pe mine sau vreun membru al familiei mele, ar fi minunat. Atata vreme cat eu nu v-am deranjat (inca) pe voi, va rog sa va abtineti de la inversul ecuatiei.

  Nu, nu vreau sa sustin nimic dpdv financiar.
  Nu eu sunt de vina pentru situatia creata de voi in cardasie cu primaria si ONG-urile.
  Nu ma impresioneaza nici mila si nici prostia voastra.
  Daca trebuie, platiti-va singuri luxul de a trai inconjurati de cotarle sau suportati voi costurile de la adaposturi.
  Pana una alta, va transmit doar multa, multa caldura.
  If you get my meaning…

  Pe sistemul “mars Bubico ca te musca doamna”, am si eu dreptul la liniste atat noaptea cat si ziua, am dreptul sa nu ma scarpin cu orele dupa vreun purice luat de la tomberon sau sa nu alerg noaptea prin spitale din cauza vreunei javre. Am tot dreptul sa ma plimb unde vreau in orasul asta si la orice ora vreau fara sa ma uit mereu in stanga sau dreapta.
  Injectiile alea dor. Stiati?
  Sa nu mai vorbim ca mai si costa.
  Sunt banii mei, nu ai vostri.
  Prefer sa-i cheltui cand si asa cum cred eu de cuviinta.
  Si da, daca o sa incep eu sa va musc, pe voi sau cotarlele voastre, fugiti cat va tin picioarele.
  Ati uitat sau nu v-ati gandit niciodata ca exista otrava pentru caini desi e greu de procurat, prastii + bile de rulment serioase sau pietre. Daca n-ati facut-o, incepeti acum.
  Daca nu intelegeti, iarasi sunteti talambi.
  Refuz sa ma las calcat in picioare de catre voi.
  Asa cum voi va arogati drepturi pentru voi si saracele animale, tin sa va reamintesc ca si eu am drepturi.
  Mai justificate decat ale voastre.
  Cata vreme omul este inca in varful lantului trofic, mars de aici!

  In parcurile ingradite (sau nu) de care faceti vorbire domnule Toba, stau foarte linistite doamnele si mananca…ce sa vezi, seminte!
  Iar odraslele lor urla si se joaca prin parcari. La 20-30 de metri mai incolo. Printre masini. Cu mingea sau fara. Uneori pana peste 10 noaptea. Tipa doar pentru a se auzi tipand. Just for fun.
  Mie mi-au rupt oglinda retrovizoare.
  Garcea (total invizibil) ridica din umeri, doamna din parc considera perfect normala joaca odraslei langa masina mea, desi in contrapartida fiul meu nu i-a urlat ei niciodata sub geam cand era mic, nici n-a batut mingea pe la blocul respectiv si nici nu i-a zgariat masina.
  Scor 1-0 pentru ei. Deocamdata…
  Paguba: vreo 1.700 de lei (cui sa-i duc factura?).
  Pana una-alta, o sa ma apuc de taiat mingi si de administrat suturi in cur.
  Multe!
  Asa, pana la concurenta sumei. Aviz amatorilor.

  D-le Hadrian, eu imi aduc aminte ca inainte de ’89 exista sapunul cheia (in stransa legatura cu subiectul) si aventura unui drum de neuitat prin zona Cantemir-Bdul.Tineretului. Unde nu se putea respira de putoare.
  Si da, nu cracnea nimeni atunci. Desi, repet, mirosea de iti venea sa mori.
  Militia pe vremea aia batea. Cu bastonul ala denumit si pulan. Deoarece comunistii aia prosti de care amintiti chiar puteau sa faca orice. De frica. Puteau sa faca pana si ecarisajul sa functioneze. Dovada mirosul si zona prost aleasa (nu erau si foarte inteligenti).
  Credeti ca isi punea atunci cineva problema protectiei animalelor sau alte aberatii?
  Eu zic sa lasam jignirile la persoana deoparte si sa rupem odata pisica in doua. Desi n-are nici o vina, saraca.

  Eventualilor postaci de laturi: daca doar atat puteti, imi exprim doar mila si va transmit la fel de multa caldura.

  Stima!

  Răspunde
 21. NICO
  NICO says:

  HADRIANE ESTI VARZA!! CRED CA AI PROBLEME ATAT DE COMPORTAMENT DAR MAI ALES CU BIBILICA – NU STIU DACA INTELEGI SENSUL CUVANTULUI. DCI, DU-TE SI TE CULCA SI CAND TE TREZESTI UITA- CA ESTI CEL MAI DESTEPT. APROPOUS – NU AI ACASA OGLINDA????

  Răspunde
 22. nume
  nume says:

  [quote name=”Furadan?”] Sotiei mele ii e frica sa duca pana si gunoiul. Ziua! Din cauza cotarlelor de langa tomberoane. Iar sa mergi noaptea pe la 10 in piata sa cumperi un cico la Faraon inseamna ca ai tupeu maxim.
  Fiul meu a fost muscat langa farmacie in centru. Plateste cumva nenea primaru’ cheltuielile la spitalul Floreasca?

  Sincer, ca platitor de taxe ma doare in cur de babaciunea de Bardot, UE, MUE, Barosu si alti bagatori de seama,Pentru asta platesc si primar si hingher si orice alt slujbas al primariei.
  Sa ma tina happy. Sa ma duc in fiecare prima zi a anului sa le decartez taxe peste taxe ca sa aibe ce fura fara sa ma intreb mereu de ce o fac, pentru ca nu vad nimic in schimb. Nimic din ce am eu nevoie ca cetatean.
  Garduri? Bancute intre blocuri?
  Excuse my French, ma cac pe ele atata vreme cat adapostesc vreo javra la panda pitita pe sub sau pe dupa.
  Tichie de margaritar, dom’ primar!

  “Dog lovers”, va informez oficial ca pot sa tip mai tare ca voi. Si daca dau, rup.
  Urmand schema logica, unde dau, creste!
  Luati-i la voi acasa.
  Definitiv.
  Nu mai vreau sa-i vad pe strazi. Legati-i de calorifer daca trebuie. Sau de voi.
  O sa fiu extrem de linistit sa-i stiu la adapost la voi acasa.
  Departe de eventualitatea vreunui sut in cur.
  Daca va intrebati cui ii este eventual destinat, sunteti talambi rau.
  Luati-i cu voi in pat daca asa credeti ca e “uman”.
  Pupati-i in bot sau sub coada daca vreti.
  Stima![/quote]
  Cata dreptate, mai bine de atat nici nu se putea. Legea s-a dat.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.