Buftea Rally Show 2013

Sambata a avut loc in Piata Mihail Eminescu din fata Primariei Buftea un eveniment inedit pentru orasul nostru, o expozitie de automobile de concurs care participa in Campionatul National de Raliuri si de Viteza in Coasta. Organiator a fost Bogdan Talasman care ne-a declarat: 

“Am incercat prin intermediul acestei mini-expozitii de automobile de concurs sa aducem mai aproape de bufteni acest sport, mult prea putin cunoscut la noi. Consider ca a fost o reusita, foarte multi au avut contact pentru prima oara cu o masina de competitie adevarata, cu pilotii acelor masini si sper ca am reusit sa inspiram oamenii cu pasiunea noastra. Anul viitor promit ca acest eveniment va fi un real spectacol, deja planurile sunt puse pe hartie si se lucreaza.

Vreau sa multumesc clubului sportiv Vointa Buftea, d-lui primar George Pistol, tuturor celor care au fost alaturi de mine pentru reusita acestui eveniment si vreu sa lansez pe aceasta cale o invitatie tuturor buftenilor de a ma sustine la urmatoarea etapa de la Campulung Muscel – 6-7 septembrie”

 

Galerie foto – Buftea Rally Show 2013


]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.