Se construiește cel mai frumos parc din Buftea

Parcul  „Dintre Flori” este un proiect inițiat de fostul primar, pe fonduri europene, dar finanțara de peste 3 milioane de euro a fost obținută de actualul, lucrările demarând intr-un târziu.

Se numește Dintre Flori, nume foarte frumos, pentru că este in zona unor străzi cu nume de flori… Garoafelor, Crinului, Panselelor, Trandafirului, Macului, toate perpendiculare pe Vlăsiei-Agricultori. Se numelște Dintre Flori, dar foarte bine s-ar putea numi și Dintre Nori, pentru că se va amenaja la inălțime, pe fosta groapă de gunoi a orasului, inchisă conform normelor europene.

Din păcate parcul e mai mic decât pare și decât ar putea fi, dar dispune de un peisaj superb, o vedere de excepție la lacuri. Interesant e că Apele Romane amenajeaza acolo un baraj si chiar un pod rutier, care va facilita accesul rapid dinspre Flamanzeni.

]]>

7 raspunsuri
 1. alex2
  alex2 says:

  Va fi ceva foarte frumos !!! Bravo !!! Intrebarea mea e : Cand (sau cine)va face si o fabricuta de ……… suruburi cu cap hexagonal !

  Răspunde
 2. Hadrian
  Hadrian says:

  Abia dupa ce am citit cu atentie mi-am dat seama ca facusem o confuzie. Eu credeam ca se construieste in ograda, in spatele blocurilor. M-as fi bucurat sa se construiasca acolo.

  Asa, locul ales e ciudat. E o zona putin umblata, nu oricine ajunge pe acolo. Ma gandesc ca au vrut sa-i fericeasca pe copiii din zona.

  Locul e deosebit, ma plimb pe acolo si constat cu tristete ca e plin de gunoaie pe malul celalalt si nu numai. Daca iei la picior spre fabrica de oxigen ai sa vezi gunoaie aruncate aiurea pe mal si chiar in apa.

  Răspunde
 3. Cheloo
  Cheloo says:

  [quote name=”Costel Fieraru”]O sa fie plin de ciorile din buciumeni … in cazul in care nu fura fierul …[/quote]
  tu cred ca o sa fi primul , ca nemu lui fieraru e din buciumeni-tiganie deci mai lasa rasismu asta si impusca-te

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *