Parcul "Dintre Flori" e aproape gata!

Parcul  „Dintre Flori” este un proiect inițiat de fostul primar, pe fonduri europene, dar finanțara de peste 3 milioane de euro a fost obținută de actualul, lucrările fiind facute tot de Delta ACM.

Se numește Dintre Flori, nume foarte frumos, pentru că este in zona unor străzi cu nume de flori… Garoafelor, Crinului, Panselelor, Trandafirului, Macului, toate perpendiculare pe Vlăsiei-Agricultori. Se numelște Dintre Flori, dar foarte bine s-ar putea numi și Dintre Nori, pentru că se va amenaja la inălțime, pe fosta groapă de gunoi a orasului, inchisă conform normelor europene. Daca va intrebati daca sub el este gunoi raspunsul e… DA! Dar nu prea cred ca ar conta, mai mult conteaza, din pacate, mirosul urat ce persista in aer, miros venit de la o ferma vecina.

Parcul dispune de un peisaj superb, o vedere de excepție la lacuri. „Apele Romane” a amenajat acolo un baraj si chiar un pod rutier, care va facilita accesul rapid dinspre Flamanzeni.

Se construiește cel mai frumos parc din Buftea

 

Restul fotografiilor aici… Parcul „Dintre Flori” e aproape gata!


]]>

3 raspunsuri
  1. christy
    christy says:

    Pacat de banii cheltuiti acolo. Oare cate persoane vor fi muscate de cainii aflati in incinta parcului cat si in imprejurimi.Strazile Trandafirului, Crinului,Zambilelor sant pline de caini agresivi, ca sa nu mai vorbim de cei ai ciobanului cu ferma.Acum daca sa facut parcul ,oare s-a gandit cineva de imensa oportunitate de promovare a orasului ,daca s-ar draga lacul , o mica plaja, hidrobiciclete, cateva terase,cred cu tarie ca vom fura turistii care vin acum cu placere la Mogosoaia.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *