S-a stabilit traseul Pegas Duatlon Buftea

Pegas Duatlon Buftea se va desfășura pe 22 martie și va fi prologul unui concurs de amploare in vară, Herbal Triatlon Buftea, care va include si o probă de inot pe Lacul Buftea.

Organizatorul acestui concurs este un buftean, Cosmin Rogoveanu, membru al Pegas Triatlon Club. Primăria Buftea a fost incântată de idee și va sprijini logistic aceast concurs, dar sperăm să facă ceva mai mult, cum ar fi rezolvarea măcar provizorie a problemelor de pe traseu… câinii și gropile.

Traseul stabilit de organizatori este foarte bine ales și include și o tură in Domeniul Stirbey. Se pleacă de la Calul Bălan, se coboară spre Știrbey, Judecătorie, stânga la Scoală pe Eroilor, stânga iar spre Stirbey, turul parcului, sosire la Calul Bălan. De aici se urcă pe două roți (fiecare cu ce are, dar obligatoriu cască) si se parcurg 3 ture pe traseul Calul Bălan, Centru, Vlăsiei-Agricultori, Buciumeni, Puțul Oii, Indepedenței, Flămânzeni. Apoi, din nou alergare, primul taseu, dar fără intrare in Stirbey.

Spre deosebire de triatlonul din vară, acum premii nu vor fi, doar medalii și diplome pentru cei ce termină concursul, iar organizatorii vor incerca să asigure apa si ceva de mâncare pentru fiecare concurent.

Detalii inscriere pe www.triatlon.info.ro

Mai Departe
Pegas Duatlon Buftea
Proba 1:   Alergare 4,9 km
Proba 1:   Alergare 4,9 km

http://www.triatlon.info.ro/wp-content/gallery/duatlon-buftea/1-alergare-buftea.jpg

http://www.triatlon.info.ro/wp-content/gallery/duatlon-buftea/2-ciclism-buftea-26-km.jpg

http://www.triatlon.info.ro/wp-content/gallery/duatlon-buftea/3-alergare-buftea.jpg

 

Pegas Duatlon Buftea

]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *