Proțiuc "epurat" de PSD

De pe blogul senatorului de Ilfov, Iulian Urban

Desi au spus ca nu vor politiza functiile publice, totusi PSD a decis schimbarea din functia de inspector-sef la ISJ Ilfov al lui C-tin Protiuc, doar pentru ca PSD are “cadre” de nadejde gata sa ocupe aceste functii publice in scop de jaf si frauda.

Nu a contat munca cu rezultate foarte bune depusa de dl. Protiuc ci doar faptul ca PSD se grabeste sa se adape de la resursele publice in interesul buzunarului propriu al membrilor de partid.

Personal il voi sprijini pe dl. Protiuc daca va dori sa isi gaseasca dreptatea in Justitie pentru ca ciuma politica rosie se pare ca vrea sa arda tot in Ilfov, si mai ales sa faca asta pe seama copiilor nostri.

]]>

3 raspunsuri
 1. antonescu
  antonescu says:

  Mentalitate tipic romaneasca. Mi-as fi dorit ca dupa acest mandat a domnului Protiuc, institutiile de invatamant din Buftea, sa nu mai duca lipsa de absolut nimic, cu exceptia unei singure gradinite, restul se zbat sa supravietuiasca, numai pasiunea cadrelor didactice, au facut ca in toti acesti ani strictul necesar sa fie asigurat de profesionalismul unor dascali platiti ca niste simpli gunoieri. Acesta este societatea in care traim, iar daca fiecare si-ar face treaba, acolo unde este pus, ar mai gandi putin si sufleteste, nu numai in interes personal, probabil ca am fi mai evoluati. Protiuc nu a ajuns Inspector General, pentru ca avea niste merite deosebite, nu pentru ca dovedit ca este un bun manager, ci pentru simplu motiv ca era un membru de partid, agreat de vechea conducere a guvernului. Poate ma insel eu, iar domnia sa a facut multe lucruri pozitive pentru invatamantul buftean, insa din pacate nu se prea vad. Un buftean adevarat ar fi fost trup si suflet pentru localitatea lui, ar fi facut pe dracu in patru si ar fi gasit fondurile necesare pentru construirea unei gradinite si a unei crese la standarde europene, insa ce a facut Protiuc pentru Buftea?

  Răspunde
 2. antonescu
  antonescu says:

  [quote name=”Dragos”]A fost la ISJ ILFOV, nu la ISJ BUFTEA sa faca numai pentru Buftea.[/quote]

  Bine punctat, insa da-mi exemplu de un singur proiect de anvergura realizat de catre Protiuc in Ilfov. Orice individ care ajunge in fruntea unei institutii publice si gestioneaza fondurile bugetare alocate, macar incearca sa faca ceva pentru comunitatea in care traieste familia lui (daca de ceilalti nu ii pasa). Sunt nenumarate exemple in care oamenii politici, ajunsi sa gestioneze in mod direct fondurile unei institutii publice, au reusit sa realizeze cu precadere proiecte pentru comunitatea locala de unde au provenit. Nu spun ca ar fi moral, insa intr-o tara in care moralitatea oamenilor politici este pusa la indoiala la fiecare 3
  secunde, chiar nu mai conteaza. Daca Marian Petrache o sa ajunga Presedintele Consiliului Judetean Ilfov, indiferent de culoarea politica a primarului din Buftea, am convingerea ca va ajuta comunitatea noastra cu fondurile necesare unei dezvoltari mai rapide a orasului, pentru ca ajuns intr-o functie publica iti mai trebuie si putin caracter, din pacate nu multi sunt cei care mai au si acesta calitate. O sa votez Marian Petrache pentru ca Cristache Radulescu nu ma convins in 4 ani de zile, iar alt candidat nu stiu. La fel voi face si la functia de Primar in Buftea, insa aici nu sunt 100% convins, daca sa aleg schimbarea sau continuitatea.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.