Proțiuc, din nou în ”cărți” pentru conducerea IȘJ Ilfov


Profesorul Vasile Grigore, director al Liceului ”Mihail Kogălniceanu” din Snagov, a fost eliberat din funcție în seara zilei de 15 octombrie. Grigore fusese numit inspector general al Inspectoratului Școlar Județean Ilfov, în iunie a.c., pentru a treia oară în această funcție.

Potrivit surselor Viitorul Ilfovean, oficial, schimbarea lui Grigore este pusă pe seama unor nereguli descoperite la grădinița din Ghermănești din Snagov și neîndreptate la timp. Apropiați din anturajul profesorului susțin, însă, că ”generalul” a pierdut sprijinul politic pentru că nu a răspuns unor presiuni venite din conducerea PSD Ilfov legate de decizii care țin de managementul instituției.

Surse din IȘJ Ilfov au declarat pentru Viitorul Ilfovean că în cursul zilei de 16 octombrie a fost în ”cărți” pentru a prelua funcția, pentru a doua oară, profesorul Constantin Proțiuc, actualmente viceprimar al orașului Buftea, și el fost inspector școlar general. Proțiuc ar fi declinat însă oferta, condiționată de trecerea de la PDL la PSD.

În acest mpment alte două nume sunt vehiculate pentru preluarea conducerii IȘJ Ilfov –  Constantin Simion, actualmente inspector școlar pentru managementul resurselor umane, și Titel Iordache, inspector școlar pentru educație fizică și sport.

Până la o nouă numire, interimatul este asigurat, pentru a doua oară în acest an, de Coca Codreanu, adjunct al IȘJ Ilfov, șefa Organizației de Femei a PSD Ilfov.

sursa: viitorulilfovean.ro CUTREMUR LA VÂRFUL INPECTORATULUI ȘCOLAR JUDEȚEAN ILFOV

 

Directorul Scolii nr.1 Buftea a fost demis!

Proțiuc “epurat” de PSD

]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *