Idee de afacere pentru primărie

Nu e mare lucru, dar poate fi o propunere interesantă. Poza e făcută in centrul Piteștiului.

Nu știu exact cum se procedează, dar ideea e simplă… Primăria poate organiza o licitație, cu criteriul “cine dă mai mult”, prin care să pună la dispoziție, pe o perioadă de 1-3 ani, spațiul din piațeta Mihai Eminescu, zona cu granit, unei singure firme, care se va ocupa cu inchirierea pentru copii a unor mașinuțe pe baterii.

Mașinuțele nu fac zgomot aproape deloc (se poate stabili in contract) și se inchiriează in general cu 1 leu pe minut. Cred că ar fi incântați copiii și s-ar anima destul de frumos zona. Locația i-ar distra la maxim pe copii, urcați in mașinuțe de poliție, salvări, tractoare sau mașini de curse, pe lângă jeturile de apă, sub supravegherea părinților.

Investiția n-ar fi mare pentru firma câștigătoare, cheltuielile minime, iar primăria ar băga ceva bani in visterie, oferind și distracție pentru copiii bufteni.

]]>

7 raspunsuri
 1. prietenii stiu de ce!
  prietenii stiu de ce! says:

  Ma bucur ca macar tu, in calitate de administrator, ai luat in considerare intreg continutul unui comentariu de-al meu de ieri! Ba, mai mult decat atat, ai si venit cu o idee! Felicitari! Te incadrezi la rubrica “ASA DA!!!”. Pentru ceilalti vad ca prezinta interes numai carcoteala, barfa si rautatile de tot felul! Si, DA, sustin in continuare faptul ca era mult mai bine ca acei oameni “cu idei multe” sa aiba curajul (daca asta le-ar fi trebuit!) sa faca propuneri si nu sa susoteasca pe la spate ca… aia nu e buna,… aia nu e bine!!!
  Este bine, totusi, ca cineva a spart gheata!

  Răspunde
 2. antonescu
  antonescu says:

  Nu multe firme se incumeta la o asemenea afacere. Desi costurile de achizitie pt 20 de asemenea jucarii nu depasesc 2000 de euro, este o responsabilitatea foarte mare pentru administratorul unei societati care ofera un astfel de serviciu. Am un amic care avea in Cluj Napoca o afacere de acest gen, din pacate pentru el, un pusti s-a dezechilibrat si a cazut dupa motocicleta, pentru neglijenta, atat administratorul firmei cat si un tip din personal au dat cu subsemnatul luni de zile pe la politie. Pana la urma au picat la intelegere cu parintii copilului si au rezolvat amiabil treaba. Oricum ai face regulamentul de utilizare a masinutelor si motocicletelor, in caz de accident toata responsabilitatea pica pe umerii firmei care asigura prestarea de serviciu, oricum este o chestie interesanta, care merita incercata.

  Răspunde
 3. Bogdan Tob
  Bogdan Tob says:

  [quote name=”prietenii stiu de ce! “]Ma bucur ca macar tu, in calitate de administrator, ai luat in considerare intreg continutul unui comentariu de-al meu de ieri! Ba, mai mult decat atat, ai si venit cu o idee! Felicitari! Te incadrezi la rubrica “ASA DA!!!”.
  Este bine, totusi, ca cineva a spart gheata![/quote]

  Probabil nu urmărești site-ul de prea mult timp, dar noi am mai venit aici cu o grămadă de idei in ultimii 4 ani. Unele dintre ele, recunosc, chiar luate in considerare de conducerea prmăriei!

  Răspunde
 4. Bogdan Tob
  Bogdan Tob says:

  [quote name=”antonescu”]Nu multe firme se incumeta la o asemenea afacere. . Oricum ai face regulamentul de utilizare a masinutelor si motocicletelor, in caz de accident toata responsabilitatea pica pe umerii firmei care asigura prestarea de serviciu, oricum este o chestie interesanta, care merita incercata.[/quote]

  Eu cred că sunt inofensive mașinuțele, nu au viteză deloc. Poate in cel mai rău caz ar trebui ca fiecare părinte să semneze ceva inainte să-și urce copilul pe ele, iar toată responsabilitatea sa fie a lor, Nu e nimic periculos.

  Răspunde
 5. prietenii stiu de ce!
  prietenii stiu de ce! says:

  “Unele dintre ele, recunosc, chiar luate in considerare de conducerea prmăriei!” !!!!!!!!!!! Exact la acest lucru mă refeream şi eu! Mulţumesc pentru confirmare!!!
  Şi dacă demersul ar fi fost făcut direct în biroul primarului (“mult râvnit”, de altfel!) şi nu în “media de scandal” (cum este văzută de unii !!!!!!!!) ar fi fost prea frumos, prea bine, prea civilizat???!!!!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.