Intreaga organizatie PPDD Buftea a trecut la UNPR


Cu doar cateva zile inainte de marile alegeri, intreaga organnizatie a PPDD Buftea a trecut la UNPR, partid inexistent pe plan local, ingropand astfel, probabil pentru totdeauna PPDD-ul din oras.

Dupa 37% cat le-a adus Stoica la locale, PPDD a căzut incredibil la 3.2 %, dar nu asta pare a fi motivul schimbarii, UNPR nesperand vreodata la mai mult.

UNPR Buftea va fi condusa cel mai probabil tot de Chelu Valentin, care va fi in continuare insotit in consiliul local de Busila Cristinela, Fera Pastorel si Rogoveanu Ion.

Noua organizatie, prin entuziasm si motivare, ar putea totusi ridica procentul lui Victor Ponta (candidat PSD-UNPR-PC) la nivel local, stiind ca PSD Buftea e lipsit de un lider, motivatie si imbatranit. Interesant va fi daca in Consiliul Local, consilierii UNPR se vor alia cu cei ai PSD, sau vor ramane tot sub tutela primarului. Dar sa nu ne complicam, mai e timp si pentru primarul nostru sa schimbe barca.

Rezultate alegeri Buftea 2014

Dan Diaconescu la Buftea

]]>

3 raspunsuri
  1. pacalici de trefla
    pacalici de trefla says:

    Nu mai este timp domnule Bogdan. Cele 45 de zile au expirat, de acum doar cu putin inainte de alegeri ar putea trece in alta parte. Nu vad insa de ce ar trebui sa treaca in alt partid, poate nu inteleg eu, ma rog. Ai dreptate cu organizatia PPDD, nu avea nici prezent si nici viitor, ai dreptate si cu PSD, Marinescu nu exista, se mai zbat 2-3 din partid sa-l tina cit de cit pe linia de plutire. Vad pe facebook organizatia lor de tineret care este activa, sa vedem daca domnul Marinescu nu o condamna si pe ea la inexistenta.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *