Primăria Buftea a cheltuit, în plină pandemie, peste 145 mii de euro pentru servicii de dirigenție de șantier

Primăria Buftea a încheiat din martie și până în noiembrie 18 contracte în valoare de peste 145 mii de euro pentru servicii de dirigenție de șantier sau pentru supravegherea tehnică a acestuia. Contractele au fost atribuite prin achiziție directă firmei Dentrif Consult Int. care are sediul în satul Tamași, din comuna Corbeanca.

Conform legii, orice achiziție mai mare 30.000 de euro și mai mare de 100.000 de euro în cazul construcțiilor trebuie să fie făcută prin licitație. Însă, de ani de zile, edilii fentează această reglementare și împart o achiziție mare în contracte mai multe și mai mici pentru a evita licitația și pentru a oferi contracte doar anumitor firme cu care Primăria are relații bune.

La fel a procedat și Primăria Buftea, care, în decurs de aproape nouă luni, a atribuit direct 18 contracte de peste 145 mii de euro firmei Dentrif Consult. Toate aceste contracte aveau ca obiect prestarea de servicii de dirigenție de șantier. Primul Contract a fost încheiat în 17 martie, urmând ca ultimul să fie încheiat pe 16 noiembrie.

Citeste tot articolul pe Buletin de București

]]>
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *