Primar Gioarsă, viceprimar Tobă

Nu sună prea bine, nu? Candidatul PSD, Richard Gioarsă, a făcut public numele viceprimarului pe care il va propune in cazul câștigării alegerilor. E vorba de Bogdan Tobă, candidat independent, adică eu, in cazul in care voi obține și eu funcția de consilier local.

[quote]Am gandit destul pana sa scriu aceste randuri, sunt si reprezinta dorinta mea si nu a colegilor mei de partid, nu pentru ca nu ar fi de acord ci pentru ca nu stiu. Competitia este foarte grea, doar un naiv isi imagineaza ca e usoara cu un primar in functie si cu numele de Pistol George. Totusi, cum bastonul de maresal sta acolo unde a spus Napoleon, in eventualitatea in care as castiga functia de primar, as dori alaturi un nealiniat politic, un spirit civic care sa revigoreze clasa indiferenta din punct de vedere politic al localitatii. Sunt convins ca am putea lucra impreuna, ca legatura cu cetateanul ar fi mai apropiata Asadar, in conditii propice, imi doresc sa pornesc la drum cu un viceprimar tanar, efervescent si dornic de a face ceva pentru orasul lui. E simplu, il cheama BOGDAN TOBA.[/quote]

E desigur o manevră  de politician versat, care a intrat in mediul in care eu sunt cunoscut, in online, pe Facebook, pentru a atrage electoratul meu. Cei care vor merge să mă voteze, dacă tot ajung la urne, ar trebui să pună ștampila și pe viitorul primar. Și cum mulți dintre ai mei par nehotărâți sau contra lui Pistol, Richard Gioarsă incearcă să-i atragă cu oferta asta.

Răspunsul meu e categoric. Nu sunt interesat de funcția de viceprimar. Cum să fiu, când eu nu am fost interesat de cea de primar, unde nu m-am inscris, deși nu m-ar fi costat nimic, ba chiar mi-ar fi adus mai multe voturi pentru funcția de consilier! Sau măcar notorietate pentru viitor. Probabil sunt unicul candidat independent din țară care s-a inscris doar pentru funcția de consilier local! Nu mi-ar plăcea, nu sunt pregătit și imi văd lungul nasului.

Domnul Gioarsă se aștepta la un refuz, dar speră ca prin propunerea asta să ințeleagă susținătorii mei că el e un candidat apropiat de noi, și poate, să ma inmoaie puțin, să nu-l contest prea aprig in perioada asta. O să vedeți voi dacă m-a inmuiat cu asta…

Votați pe cine doriți pentru funcția de primar, numai votați! Nu e cazul să vă mai explic de ce e bine să votați sau  să mai discutăm in contradictoriu pe tema asta. Eu voi vota, dar incă nu m-am hotărât cu cine.

.

Vă invit deasemenea și să votați virtual intr-un sondaj independent, garantat de Facebook:

Sunteți mulțumiți de cei 4 ani de mandat ai primarului Pistol?

Ce candidați veți vota pentru Consiliul Local Buftea?

]]>

12 raspunsuri
 1. EugenD
  EugenD says:

  O veste minunata! Bravo!
  Catre membri si simpatizantii PSD Buftea:
  Votati Richard Gioarsa pentru functia de primar al orasului Buftea si Bogdan Toba pentru functia de consilier local. Doar asa se poate pune in discutie propunerea domnului Richard Gioarsa si doar in formula asta vor avea sanse amandoi sa negocieze dupa alegeri o eventuala asociere.

  Răspunde
  • richard gioarsa
   richard gioarsa says:

   Daca intr-adevar semnatarul postarii precedente este Eugen Duta, cred ca este una din surprizele placute pe care le-am trait in ultimul timp. Am spus in destule randuri ca regret incidentul petrecut. Imi pare rau, este un fapt consumat si greu de reparat. Am fost sincer cu propunerea si o sustin in continuare. Poate voi avea ocazia sa ma tin de cuvant. Oricum, multumesc si imi doresc ca scuzele sa fie primite.

   Răspunde
 2. Bogdan Marchidanu
  Bogdan Marchidanu says:

  Tot ce sper este ca totul sa fie real…in momentul asta gandirea mea,a intregii mele familii este urmatoarea :
  -Protiuc C.- primar
  -Toba B. – consiliul local
  -Doru C. – consiliul judetean
  Sa vedem ce ne va rezerva viitorul 🙂 Se pot schimba lucruri 🙂
  P.S. Sincere felicitari dl.-lui R. Gioarsa pentru c-a reusit sa ingroape secura razboiului cu Eugen! Asta este o dovada de omenie si bun simt!

  Răspunde
 3. gioarsa richard
  gioarsa richard says:

  Multumesc Bogdan. Intr-adevar a fost o situatie pe care o regret sincer. Am fost lipsit de tact, reprezinta o eroare greu si de acceptat si in aceiasi masura greu de reparat. Imi cer scuze, regret pentru incident. Iti respect optiunile si cred ca fiecare dintre noi are dreptul la ele, esenta democratiei consta in faptul -asa cum frumos a spus Ion Ratiu – ca voi lupta ca TU sa ai dreptul sa nu fii de acord cu mine. Sa castige cel pe care majoritatea il doreste !

  Răspunde
  • Bogdan Marchidanu
   Bogdan Marchidanu says:

   Nu trebuie sa-mi multumiti pentru ca eu am scris doar ceea ce am simtit. Cu totii gresim (unii mai mult,altii mai putin) dar mergem inainte si sunt sigur ca cel putin dvs. nu veti face aceeasi gresala de 2 ori. Cat despre optiunea mea ,chiar si a familiei se poate schimba…la modul de a indrepta voturile spre un candidat care ar avea sanse reale sa-l “detroneze” (legal) pe actualul “bos”.
   Sincer si din toata inima va doresc succes la aceste alegeri!
   P.S. Surprizele in aceasta campanie vor aparea cu o viteza incredibila,cand nimeni nu se asteapta la nimic/mai putin. Iar cu aceasta ocazie am sa anunt atat,momentan : “este usor sa iei,este foarte greu sa pastrezi”

   Răspunde
 4. ll
  ll says:

  Acum te rasfeti Bogdane.Ce-are daca accepti dupa alegeri propunerea?Ce-ai de pierdut?A facut publica intentia de a te propune , ceea ce mi se pare destul de cinstit pt ca se exclude cat decat o fratie …o complicitate.Poate chiar asa gandeste el.

  Răspunde
 5. Ion Ion
  Ion Ion says:

  Nu cred ca o alianță ar putea sa ajungă la nivelu dorit de Bufteni iar in final tot Pistol va câștiga este mult prea bun!

  Răspunde
 6. nume
  nume says:

  O sa-l votez pe Dl. Richard dintr-un singur motiv, e om de afaceri si sper ca va tine cont daca va lua primaria si de cei care se zbat in mod onest sa castige bani pe cont propriu fara sa cersesca oua, miel, drob, malaies in calcaies, tabla, bca-uri, pastile si alte cacaturi moca. La munca !

  Răspunde
 7. Lazar
  Lazar says:

  Eu zic asa…..,, Dragi concetățeni, nu mai votați, anulați voturile, numai așa vom scăpa de hoți ! După voturi nu le mai dați de nas !”

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *