L-am prins pe primar cu minciuna! Licitație publică oraganizată după ce a fost anunțat câștigătorul!

Când guvernul limitează plățile cu cash, pentru a reduce evaziunea fiscală, Primăria Buftea va amplasa în interiorul pieței un bancomat, pentru a o încuraja. E nevoie, pentru că samsarii de pătrunjel nu au POS și cumpărătorii nu prea mai umblă cu numerar în 2023. Dar de ce primarul favorizează ilegal o anumită bancă?

În ședința Consiliului Local Buftea de săptămâna trecută, primarul a propus actualizarea cu rata inflației a chiriilor spațiilor din Piața Buftea. L-am rugat să publice pe site-ul primăriei licitațiile pentru aceste spații comerciale, pentru a exista concurență reală, pentru a avea toată lumea acces și pentru a aduce cât mai mulți bani la bugetul local.

Gheorghe Pistol a spus că licitațiile sunt publicate pe site, ceea ce nu este adevărat, și se poate verifica. Doar insistențele mele din ultimul timp l-au făcut să mai publice câteva, dar nu pe cele aferente spațiilor din piață. Și pentru că n-a scăpat de mine, a fost nevoit să publice licitația pentru amplasarea unui bancomat, la prețul de pornire este de 37,20 euro/lună.

Doar că a făcut o gafă monumentală… a publicat licitația pentru bancomat, ca având loc luna viitoare, dar sunt 3 luni de când o bancă și-a montat deja bancomantul în piață. Mai precis BRD, care avea deja un bancomant la sediul filialei, la 250 de metri.


După cum auziți, explicația primarului e cel puțin amuzantă… BRD și-a amplasat bancomantul în pereții pieței, dar îi vor da drumul dacă vor câștiga licitația.

Este evident o licitație de ochii lumii, cum sunt aproape toate din Buftea. Acesta fiind un motiv puternic pentru care primăria nu încasează mai multe venituri la bugetul local… licitațiile sunt cu dedicație și nu se crează o concurență, pentru prețuri mai bune.


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
🔥 Ma puteți urmări de acum și pe canalul meu de Whatsapp… Bogdan Tobă.
Nu apar notificări, nu deranjez, intrati voi când vreți la Noutăți. Nu pot vedea urmăritorii care nu sunt în agenda mea telefonică.

https://whatsapp.com/channel/0029Va83iBI8qIzwRoMX2J3x

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *