NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

1 Comentariu

 1. 1

  administratie publica

  Buna dimineata!

  E o veste foarte buna! Avem organigrama functionala (!!!), avem compartimente care prezinta in fiecare an un raport de activitate. Stim ca fiecare angajat are o fisa de autoevaluare iar seful de departament are fisa individula de evaluare a fiecarui angajat.
  Nu ne ramane decat sa analizam intr-un raport unitar activitatea Primariei Buftea.

  Sa ne amintim ca este obligatia fiecarui conducator de institutie sa realizeze un raport privind activitatea sa.
  Apropo, avem un raport public al Primarului la incheierea mandatului sau avem 3 proiecte prioritare pentru anul 2021 de care noi, cetatenii sa stim?

  Si in aceeasi idee, stim unde sunt publicate rapoartele de activitate ale consilierilor pentru mandatul incheiat (2016-2020)? sau poate aflam despre activitatea noilor consilieri la un scurt bilant, 6 luni (octombrie 2020 -martie 2021) de la preluarea mandatului.
  Spre exemplu cunoastem ceva despre proiectele/activitatea consilierilor locali din comisiile de specialitate. Care sunt proiectele/actiunile propuse pentru 2021?
  Uitandu-ma la componenta comisiilor de specialitate am identificat ca dna consilier Burtea Andreea face parte din 3 comisii.
  In calitate de cetatean doresc sa stiu daca in comisia pentru tineret, copii, sport si agrement s-au luat decizii reprezentative, in 6 luni de mandat?
  Si putem continua, spre exemplu dna consilier Suliman Liliana face parte din doua comisii…

  Si tot continuand unde sunt prezentate pe site-ul primariei Lista funcţiilor din cadrul aparatului de specialitate al primarului şi serviciile publice de interes local fără personalitate şi a salariilor/indemnizațiilor la data de 31 martie 2021 conform Legii nr.153/2017 și art. 1 al H.C.L. nr.320/19.12.2019, cu modificarile si completarile ulterioare.

  La altii se poate,
  https://primariaroman.ro/wp-content/uploads/2021/03/2021-03-31-Afisare-salarii-31-martie-2021.pdfuridică

  La noi, nu avem personal sau nu avem personal specializat in administratie publica?

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2015 - Expresul de Buftea