Cum stau cu amenintarile

Sunt intrebat tot mai des, de cand mi-am anuntat candidatura independenta pentru Consiliul Local, daca nu mi-e frica. Daca nu am fost amenintat. Daca nu ma gandesc ca am copii acasa.

Nu stiu cum stau unii cu frica, dar n-are nicio legatura cu mine cand e vorba de comunitatea locala si de cei care ii hotarasc soarta. Am eu frica de multe, dar de cei care vor sa puna mana pe oras nu reusesc sa ma tem. Nu sunt nici bataus, nici procesoman si nici nu am vreun spate. Si totusi nu ma tem. Din doua motive… ma stiu curat si am incredere in justitie. Ar mai fi si al treilea, pe care l-am descoperit recent… sunt sustinut de oameni seriosi din comunitatea locala.

Nu am avut niciun fel de indiciu ca ar trebui sa ma tem de unul ca Pistol, de exemplu, de care aproape toata lumea se teme, chiar daca nu l-au deranjat. Eu l-am deranjat mult si stie ca il voi mai deranja, dar niciodata nu mi-a dat vreun semn de amenintare. As putea sa-mi inchipui, sa fac spectacol, dar omul nu m-a deranjat din acest punct de vedere, desi povesti sunt multe.

Alta treaba e insa cu unii catei de-ai lui, care isi vad osul de ros in pericol, si care cred ca daca au bani, influenta si o uitatura apriga, ma pot intimida. Ca sa evitam unele tensiuni inutile pe viitor, anunt public ca nu am de gand sa tolerez niciun fel de amenintari si intimidari si voi sesiza organele competente oricand cineva are de gand sa se joace cu mine de-a mafiotii sau interlopii. Nu pot sa ma inchid in casa si sa arunc laptopul, indiferent ca o cere un primar latifundiar sau un pierde vara cu aere de interlop, ce se pozeaza cu masinile de lux de prin parcari. Chiar daca face referire la copii si la seara de Craciun.

PS: Nu am incredere in Politia Buftea, unde au incercat doua ore sa ma convinga ca nu e nimic serios, desi dovezile mele sunt clare. Politistii sunt ok, dar sistemul e infect. Am mers si la parchet, desi multi mi-au spus ca nici Parchetul Buftea nu e de incredere. Revin cu detalii cand va fi cazul.

Scris de Bogdan Tobă – Candidat independent pentru Consiliul Local Buftea!

]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *