Cum arata proiectul "Cartier pentru tineri Chitila"

Sunt 8 ani de cand a fost lansat acest proiect si la Buftea, de catre fostul primar. Acesta a taraganat proiectul pana a pierdut alegerile, iar actualul parea ca si-l va insusi. Doar ca, fara niciun motiv real, si acesta i-a dus cu vorba pe tineri si iata-ne in prag de alte alegeri, fara vreo speranta in acest sens.

Stoica le-a luat si banii tinerilor, 1 300 lei de persoana, si s-a dus cu ei la puscarie, fara sa le dea ceva in schimb. Dar nici Pistol nu i-a lamurit vreodata pe tineri unde s-au dus acei bani si nici tinerii nu s-au sinchisit sa se intereseze, in purul stil blazat mioritic.

Foarte multi tineri de pe liste si-au luat gandul si nemaiputand sa astepte s-au indatorat bancilor pe viata si si-au cumparat locuinte. Unii au parasit orasul in alte zari mai bune, iar altii au depasit deja varsta si nu se mai incadreaza in regulament. Un scurt istoric al proiectului:

Terenurile pentru tineri

Precizari in legatura cu loturile acordate tinerilor

Vin alegerile, se urnește proiectul „Cartier pentru tineri”

[divide icon=”square”]

Intre timp, Chitila a implementat cu succes un asemenea proiect, iar beneficiile pentru comunitatea locala se vad cu ochiul liber. Iata un reportaj Digi24 despre acest subiect:

Deși pot concesiona pământ tinerilor pentru o locuință, foarte puține primării fac acest lucru

[divide margin_top=”1″ margin_bottom=”1″ color=”#dd3333″] .]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *