Boicotați bâlciul de la Buftea!

A devenit deja o tradiție, dar jur că nu ne reprezintă! Bâlciul ăsta țărănesc din fața primăriei ar putea fi lejer organisat undeva la periferia orașului, să vină exact publicul țintă, de aici sau din comunele vecine.

Aici, in Centru, nimeni din zonă nu e interesat, ba chiar incurcă pe toată lumea. Nu cumpără nimeni nimic și chiar nu ințeleg din ce trăiește acest bâlci. Sunt niște chinezării groaznice, cu preț triplu decât in Europa, pe care le cumpără doar părinții șantajați sentimental de copii.

O mizerie ordinară! Nu poți numi altfel un bâlci ambulant, cu toate rahaturile la vânzare, cu comercianți dubioși și muzică proastă! N-aș exagera dacă aș zice că e efectiv o boschetăreală, din moment ce nici măcar toalete ecologice sau publice nu sunt. Noi ce din zonă vom aveam in perioada asta intrarea in scările blocurilor, mașinile, locurile de joacă și aleile pline de căcați și pișați. In centrul orașului!

Sunt 3 standuri cu Arsenie Boca, făcătorul de bani, așa că n-ar trebui să vorbim de rău, nu? Ne riscăm…

De ce mizeria asta adusă de Pistol de două ori pe an nu poate fi inlocuită cu un festival al comercianților locali și al aritiștilor locali? Ar fi senzație și bufenii ar cheltui banii la ei in oraș, nu i-ar dau unora aduși cine știe de unde pentru ceva comisioane!

Deși era programat să inceapă vineri, bâlciul a demarat de joi, fără vreo explicație. Mai bine fac concurență  timp de 4 zile comercianților bufteni, fără să dea un bon fiscal, fără avize sanitare, sau vreo garanție? Apropo… știți unde iși spală mâinile cei care fac mâncare acolo?

Dacă sunteți de acord cu cele scriese puteți face ceva… boicotați mizeria asta, nu vă faceți prezența aici și nu cumpărați nimic de aici. Numai așa putem scăpa de bâlciul ăsta!

Din nou festival-bâlci in Centru
Bâlciul de la Buftea – septembrie 2014
IMG_2737]]>

15 raspunsuri
 1. george
  george says:

  Comerciantii adusi nu vand nimic. Ei spun asta si nu sunt multumiti deloc de primarie ca le ia taxa (parca un milion pe zi). Am tras cu urechea la nemultumirea unor tejghetari.
  Marfa e praf…
  Iar de artistii astia ce tot vin mi s-a acrit. Nici macar nu sunt cunoscuti. Cand auzi ca spectacolul are loc cu lansarea albumului imi vine sa nu ma mai opresc din ras. Or fi prieteni cu primarul. Cat despre boicot nici nu trebuie ca e de ajuns sa vezi cine e acolo ca public.

  Răspunde
 2. Gabi
  Gabi says:

  Primarul din Buftea cred ca este pus pe strans bani pentru campanie. Cum se poate cere pentru anveloparea unui bloc 1800 / persoana in conditiile cand cei din Bucuresti au izolat blocurile cu fonduri europene (gratis)

  Răspunde
  • CLAR
   CLAR says:

   Sunt din Bucuresti si tin sa te anunt ca pentru izolarea blocului, fiecare apartament a pus o suma de bani, nicidecum nu „a facut cinste” primaria sau Uniunea Europeana. Vad lumea foarte nemultumita aici… sunt multi cetateni care locuiesc in Bucuresti si ar fi foarte multumiti cu ce face primaria Buftea. Noi am asteptat 18 ani sa ne asfalteze strada, deci, incercati sa mai apreciati si lucrurile bune uneori, dar stiti? ,…. trebuie sa mai renuntam la „aerele” de țară…. numai bine 😉

   Răspunde
 3. Stelu
  Stelu says:

  Am si eu o curiozitate pe care ziaristul lui pistol platit cu 5000 ron din banii mei nu mi-o poate satisface in fituica aia de Buftea!Cu ce ocazie e balci in sat?Ce se sarbatoreste?De ce?In loc sa sifoneze banii astia pe petreceri esuate care bucura doar coloratii de pe muncii,mai bine cu banii astia adunau cainii de pe strazi.

  Răspunde
  • Bogdan Toba
   Bogdan Toba says:

   Trebuia să vină și prostul, il așteptam. Eu am vândut mai mult decât tot grătarul ală uriaș și trist joi și vineri până la ora 5 cand am inchis, iar sambata si duminica oricum am inchis dintotdeauna. Altul s-ar fi lipit de ei in week-end, dar eu sunt mai deștept. Clientii mei nu sunt genul care să mănânce de pe tarabe triste. Dacă iți mai zic că și cei mai apropiați oameni ai primarului au preferat să ia de la mine vineri, nu de la ei, mai mănânci ce nu trebuie, lingăule?
   Apropo, sper că niciun părinte responsabil nu a cumpărat copiilor așa-zisele „ducliuri de casa” de pe taraba care a stat 2 zile in plin soare!

   Răspunde
 4. george
  george says:

  Mai Stelu, pai domnu prim trebuie sa-i bucure pe coloratii din Buftea, ca doar ei reprezinta votantii principali ai lui.
  Ei uita ca sunt in slujba noastra si uite asa trec mandatele si iar iesim la vot.
  Sper sa apara vreun independent, cineva curat, sa merite sa fie votat.
  Oricum la surprizele pe care DNA le face, nu e exclus sa il vedem si pe PissTol cu catuse. Sa speram…

  Răspunde
 5. John
  John says:

  Salut. Spre uimirea voastră, probabil, eu cred ca bâlciul este aproape unde trebuie. Păcat de faptul că nu sunt toalete și comercianții nu se spala pe mâna cu care îți pun carnea în farfurie. Bâlciul este o reminiscența a vremurilor de la sat. Deși sunt destul de nou în Buftea pot spune că; oamenii care ascultă manele, sau orice fel de altă muzică, la maxim din mașina parcată, oamenii care în parc, fața blocului, bănci, trotuare mănâncă semințe și scuipă cojile pe jos, cei care fac grătare prin balcon, prin fața blocului, prin parcare, copii care chiulesc din școli și stau prin crâșme și se înjură, sau bagă banii părinților la pariuri sportive sau păcănele; merită exact ce li se oferă. Dragilor, mi se pare că în Buftea doar 20 %din oameni sunt educați, restul sunt de o inteligență medie si mai ales sub medie. În București am petrecut mare parte din viață și nu am văzut atâția căutători de gunoaie ca în Buftea. Ăștia suntem deci asa suntem tratați. Nu pot cele 100 de persoane care citesc aici să fac nimic, pot să încerce, să lupte, dar până la urmă majoritatea este care decide.

  Răspunde
 6. John
  John says:

  Salut. Buftea este plină de oameni care scuipa semințe prin parcuri, pe stradă, pe bănci prin fața blocurilor. Este plină de oameni care ascultă muzică de calitate îndoielnică din mașina parcată. Plină de oameni care fac grătar în balcon, parcare, printre blocuri. Cei mai multi căutători prin gunoaie tot în Buftea i-am văzut. Cred că un astfel de bâlci și – a găsit în Buftea exact publicul ținta

  Răspunde
 7. Radu
  Radu says:

  O mizerie de balci intr-o mizerie de locatie .Cand dracu o sa aiba si Buftea o piateta normala cred ca este foarte greu de spus cu actualul primar care nu face absolut nimic bun pentru oras.

  Răspunde
 8. Condamnati la balci
  Condamnati la balci says:

  Nu aveam noi destul nebunii nostri de noapte: Cristi si alaltul, care urla toata noaptea, spargatorii de seminte, nelipsitii amatori de scandaluri si altii din gama aceasta?? Iaca a aparut si moda balciului intre blocuri. Noi, cei care locuim in zona, suntem condamnati sa suportam toate acestea. Nimeni nu ia nicio masura, dimpotriva, se pare ca acest ,,mozaic” este pe placul primarului. Concluzia: Buftea este ceea ce meritam, daca nu luam masuri. I-a sugerat careva domnului primar un alt loc pt. desfasurarea balciului??

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *