Cât a costat petrecerea de 1 Decembrie. Soția fotbalistului Daniel Pancu abonată la banii buftenilor

Ziua Națională a Romaniei a devenit o tradiție la Buftea, unde nu mai contează banul public, atâta timp cât primarul atrage toate privirile. Gheorghe Pistol organizează 6 petreceri cu fasole, în fiecare cartier, de 11 ani, iar în ultimii ani, pe lângă parada politicienilor la Monumentul Eroilor, încropește și o paradă cu copii, dar și un concert de muzică populară.

Și pentru că nu are suficienți bani la bugetul local petr asta, l-a convins pe președintele Consiliului Județean Ilfov să plătească cot la cot, pentru a promova măreția PNL Ilfov. Totul pe banii buftenilor.

Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Ilfov atribuie direct către două firme, controlate de aceeași persoană:

  • ANDRA PANCU MANAGEMENT S.R.L. S.R.L.

Servicii de divertisment prestate de producatorii de teatru, coruri, ansambluri muzicale si orchestre Ziua Nationala a Romaniei- 1 Decembrie 2023, in intervalul orar 12.00-17.00, agentia noastra pune la dispozitie urmatorii artisti: FUEGO PLAIESII FANFARA HAIDUCII DIN CHISINAU DOINA ILFOVULUI ROMANTIC GRUP COR PATRIARHIE PROFESOR MARCU NOUA GENERATIE VIORICA MACOVEI DANIEL TURICA FANFARA IALOVENI MC ROSALINA RUSO -prezentator eveniment.

Bani publici 140 000 lei, plus TVA.

  • FLASH MEDIA MANAGEMENT SRL

Scena , Lumini si Video pentru Evenimentul : “ Ziua Nationala , 1 Decembrie 2019 “

Bani publici 110 000 lei, plus TVA

Cele două firme sunt controlate de aceeași persoană, care are contracte și cu Priaria Buftea

  • Centrul Cultural Buftea are buget anual pentru festivitatea de 1 Decembrie în jur de 250 000 lei. Fasolea a fost în fiecare an în jur de 33 000 euro fără TVA, atribuire directă firmei NicoGri-Com 96, ca în fiecare an. Firma este sora lui „La Mircea Macelaru”, având acelasi patron.
  • Închirierea corturilor, cam 10 000 euro fără TVA.

TOTAL Eveniment 1 Decembrie Buftea = 100 000 euro

Asta ar fi însemnat vreo 100 de branșamente la apă-canal făcute pentru tinerii care și-au făcut case noi în Buftea.

Pentru copii nu se aude nimic de patinoar, dar Primăria Buftea a plătit deja „Servicii montare/demontare ornamente și instalații luminoase pentru sărbători” – 108 500 lei, plus TVA, ca în fiecare an, aceleiași firme din Buftea, ODEC ELECTO SRL.


.

Serviți o porție de mondenități pe bani publici?

Cele două firme, care oferă spectacolul de 1 Dcembrie la Buftea, din banii Consiliului Județean, sunt controlate de Andra Pancu, soția actualului selecționer al Romania U21, ambele firme fiind abonate de mulți ani și la banii buftenilor.

Fostul fotbalist la Rapid, Daniel Pancu, a fost cununat cu actuala soție, Andra Pancu, de către primarul orașului Buftea. Aflăm asta de la pagina oficială a primăriei, Buftea Smart, cel mai probabil ea având domiciliul în Buftea. Foto gsp.ro


Ce aflați de la noi, pagina cu adevăratele știri din Buftea, e că d-na Andra Pancu este abonată la contracte pe mulți bani publici în Buftea de mulți ani.

Dânsa organizează încă din 2016 evenimentele de la Centru Cultural Buftea, de la revelioane, spectacole de artificii, ziua femeii, ziua copilului, la producție video, steaguri, cadouri de sărbători, etc.

Anul acesta lucrează sub numele de Andra Pancu Production SRL, dar din 2016, de când e abonată la bani publici, încasa prin firmele FLASH MUSIC MANAGEMENT SRL și FLASH MEDIA MANAGEMENT SRL, unde era parteneră sub numele ei anterior căsătoriei actuale, Andra Teodorescu.


Spre exemplu, anul acesta d-na Andra a primit prin SEAP contractul pentru oraganizarea Zilei Copilului fix pe 30 mai, cu o singură zi înainte. Andra Pancu a avut doar cateva ore la dispozitie sa organizeze totul ca la carte, sa gaseasca artistii, toboganele, animatorii, sa faca stocul pentru inghetata, vata pe bat, baloane. Ceea ce altii organizeaza in saptamani intregi, ea organizeaza de pe 30 Mai ora 11:41 pana pe 1 Iunie ora 9:00

Într-o zi a reușit să organizeze tot și a încasat peste 200 000 lei. Deși după cum știți, de eveniment s-au ocupat în cea mai mare parte angajați ai primăriei.

Contractul pentru organizarea zilei copilului a fost în valoare de 255 719 lei, tva inclus. ZERO angajați au firmle d-nei Andra Pancu, dar angajații primăriei plătiți din bani publici muncesc, iar un privat încasează alți bani publici pentru asta.


Susții Expresul să evolueze, susții comunitatea!

https://www.patreon.com/ExpresuldeBuftea


0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *