Buletin de Buftea – Cetină

Cetină e un personaj pitoresc al orașului, despre care informațiile sunt puține și destul de incerte. Are in jur de 40 de ani și știe tot ce mișcă in Centru. 

Doarme la subsolul unui bloc, in boxa de la notariatul familiei Coadă, dar nimeni nu știe când, pentru că e prezent zi și noapte pe străzi. Cetină nu cerșește, ci muncește. De la cârcă și lopată, până la livrări mărunte sau din contră. Sunt unii care au trimis prin el mii de euro, pentru că omul e de incredere, iși respectă firma și nu face prostii. Și nu in ultimul rând, Cetină e responsabil!

Se spune că e nepotul unui cunoscut popă din oraș și că părinții lui l-au părăsit, iar pe vremuri era celebru pentru că știa  pe dinafară toate prefixele telefonice din Romania și multe alte nimicuri. Cu mersul lui greoi, Cetină bântuie străzile noaptea, fumează continuu si bea cafea de la dozator, iar vocea lui puternică sparge liniștea serii când vreun mucalit il ia in bâză. Se ceartă mereu cu indivizi dubioși și amenință cu poliția și tribunalul.

Mai nou, cineva i-a făcut și pagină de Facebook, unde are numărul de telefon pentru cei interesați de curierat rapid și non-stop in Buftea. Și mai nou, Cetinaș, cum e alintat, inchiriază bicicletă pentru livrări pe distanțe mari. 

 

 

Buletin de Buftea – nea Lucică

Buletin de Buftea… Marinel

]]>

1 răspunde

Urmăritori & Pingbacks

  1. […] trecute, ceva asemanator. Colindad noaptea pe strazi, cum ii e obiceiul, Cetina da de o gasca petrecareata, care nici mai mult nici mai putin se apuca sa arunce cu sticle dupa el. […]

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *