Buftea va avea adăpost de câini

După ani de zile, problema câinilor comuntiari din Buftea pare a avea o rezolvare. Primaria Buftea amenajează un adăpost pentru câini, undeva la granița cu Chitila, izolat, după cartierul Buciumeni, pe câmp, intre calea ferată și râul Colentina.

Accesul auto se face din strada Agricultori, pe Bulevardul Muncii, apoi pe o uliță paralelă cu calea ferată, strada Rândunelelor, pe unde poate avea acces și publicul care va putea vizita și adopta câini. Pietonal se poate ajunge si din Soseaua Buc.-Targoviste, pe B-dul Muncii, apoi pe Strada Rândunelelor.

Terenul destinat adăpostului este de 4100 metri pătrați, construcția 600 metri pătrați, și vor fi 185 de cuști (462 metri pătrați) pentru câini de talie mică, medie și mare, dar și o clinică veteinară.

După cum putem vedea din cifrele de mai sus și din poze, adăpostul este destul de mic și nu va putea rezolva prea curând problema câinilor maidanezi care impânzesc Buftea.

]]>

3 raspunsuri
  1. cami
    cami says:

    Sa va fie RUSINE si sa aveti pentru copii si nepotii vostri aceeasi soarta ca cea pe care o „oferiti” voi sufletelor necuvantatoare din adapost!ASA SA AJUTE DUMNEZEU!Sa mancati si voi si familia voastra „mancare’boabe’din pisat;ca si cum ati sta intr-o baie mica unde faceti nevoile pe jos acolo dormiti si tot de acolo mancati.V-ar place?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *