Atentie, sezonul furturilor a inceput! Aseară, au fost sparte mai multe mașini din Buftea!

Odată cu sezonul  rece și mărirea nopților, se inmulțesc și furturile in oraș, fie că sunt spargeri de mașini, fie locuințe sau magazine. Autoritățile locale, deși promit in fiecare campanie electorală măsuri pentru siguranța cetățenilor, nu fac nimic!

Joi noaptea, mai multe mașini din Buftea, in special marca BMW, peste 7, au fost deposedate de oglinzile laterale de o bandă locală probabil. Poliția incă nu a prins infractorii, iar ca de obicei, camerele video din zonele furturilor n-au mers.

Scandalos e faptul că la ora actuală NU MAI MERGE NICIO CAMERA DE SUPRAVEGHERE din Buftea, deși s-au plătit pe ele sute de mii de euro! Mai merg doar cele montate recent printr-un proiect pe fonduri europene, camere montate, curios, doar pe câmp spre pădure, in zone nelocuite!

Pe lângă mașini, și spargerile de locuințe sunt foarte dese in Buftea, mai ales iarna, când străzile sunt pustii noaptea, iar oamenii se duc la culcare mai devreme, sau sunt in vacanțe. De asemenea, magazinele sunt vizate, anul trecut fiind sparte case de pariuri, ba chiar și casa de schimb valutar din fața primăriei!

oglinzibmw2

Citiți cu atenție măsurile din link-ul de mai jos și păziți-vă singuri, că nu are cine să o facă.

FURTURILE DIN LOCUINŢE – VULNERABILITĂŢI ŞI MĂSURI DE PREVENIRE

.

Buftea are supraveghere video in pădure!

ATENTIE ! Se fură in draci in Buftea!

ATENȚIE… Se fură din mașini!

]]>

1 răspunde
  1. Gilda
    Gilda says:

    S-au intors pasarile noastre migratoare si conlocuitoare din tari straine,asa se intampla in fiecare iarna,se intorc cersetorii,hotii si celelalte scursuri ale societatii.Deja nu mai pot sa ies la cumparaturi prin Buftea de cersetori.Mi-au furat si mie roata de rezerva de la masina si tot ce aveam prin portbagaj,fix ca-n vremurile “bune” pana sa se deschida granitele.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.