Biblioteca vie

Sâmbătă 24 octombrie 2015, Asociația ”Rise and Shine Youth Association” vă invită la Centrul Cultural Buftea începând cu ora 10:00 pentru a participa la o activitate non-formală. La acest eveniment sunt asteptați să participe toți locuitorii orașului Buftea, în speciall tinerii cu vârste cuprinse între 14-35 an

Metoda non-formală pe care dorim să o prezentăm este Biblioteca Vie. Această metodă  își propune să promoveze respectul pentru drepturile omului și demnitatea umană, să atragă atenția asupra diversității în toate formele ei și să stimuleze dialogul între oameni.

Ca în orice bibliotecă, există cărți ce așteaptă sa fie citite, bibliotecari pregătiți să te îndrume. Însă biblioteca noastră este specială pentru că OAMENII sunt cărțile noastre și tu, CITITORULE poți interacționa direct cu ele. Cărțile din biblioteca vie sunt oameni reprezentând grupuri care se confruntă, sau se pot confrunta cu prejudecăți sau stereotipuri (de gen, vârsta, etnie, religie etc.).

Vă așteptăm cu drag să experimentăm împreună Biblioteca Vie, sâmbătă 24 octombrie de la ora 10:00, laCentrul Cultural Buftea. Vom avea cinci cărți minunate care așteaptă să fie citite. Acțiunea face parte din proiectul ”Caravana Nomad-Educație Nonformală” inițiat de A4ACTION- Asociațiapentru Inițiative și Dezvoltare Continuă în parteneriat cu Asociația Geo Club, Asociația de Tineret MOTION, Asociația D.G.T. și Rise and Shine Youth Association. Proiectul este finanțat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Ilfov.

]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *