Atenție, se plantează!

O mulțime de elevi din școlile din Ilfov s-au intâlnit azi in fața Primăriei Buftea, de unde au plecat cu autobuzele pentru a planta pomi pe raza orașului Buftea. De la eveniment nu a lipsit nici primarul George Pistol.
 

Foto Facebook

]]>

9 raspunsuri
 1. Dilvish
  Dilvish says:

  Care e desteptul care a venit cu ideea plantarii plopilor pe marginea drumului? N-au murit destui infipti in ei?
  Primaria are destul teren liber unde este nevoie de pomi…

  Răspunde
 2. nume
  nume says:

  [quote name=”Dilvish”]Care e desteptul care a venit cu ideea plantarii plopilor pe marginea drumului? N-au murit destui infipti in ei?
  …[/quote]
  Hm, bingo, la asta ma gandeam si eu….

  Răspunde
 3. unul-altul
  unul-altul says:

  Sa fim seriosi,evenimentele de acest gen sunt facute pentru alte scopuri decat planeta verde si reimpadurirea.O campanie electorala continua,vine copilul,cu mamica cu bunica,il saluta pe domnu’ primar,acesta le raspunde cald,cu acelasi zambet neschimbat la fiecare,reclama,ieftina,cosmetizata,falsa.

  Cum poti sa plantezi copaci din 2 in 2 metri?Nu este practic deoarece s-a dovedit ca sunt mai fatale accidentele cu copacii de pe margine decat cele in care se ciocnesc masinile intre ele,ar fi interesant de stiut din pepiniera cui sunt luati si cat au costat.

  Răspunde
 4. Bogdan T.
  Bogdan T. says:

  Intră pe site-ul primariei și depune o petiție. Iți garantez că iți vor răspunde cât au costat și de unde sunt. UIte link-ul, da-ti numele si adresa si gata…

  [url]http://www.primariabuftea.ro/index.php/petitii[/url]

  Evident că e campanie electorală, dar măcar e una deștepată, si mai mult… e pe bani publici. Nu e ceva de genul pomenilor electorale pe banii proprii.

  [url]
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=666866100003972&set=a.103629739660947.8028.100000417656388&type=1&ref=notif&notif_t=like%5B/url%5D

  E adevărat, nu se mai plantează nicăieri pomi pe marginea șoselei, dar cred că mai interesant e dacă pot crește atâția pomi la un loc, din 2 in doi metri. Și e păcat, că ar fi frumoasă in viitor intrarea in oraș cu astfel de pomi.

  Mai bine ii plantau pe sialzul comunal să se bucure și copiii li nepotii nostri de un parc frumos in viitor. Că n-au nimic, decât o gârlă inaccesibilă și 3 locuri de joacă pline de rahat de câine.

  Evident, pentru că avem și alte păreri, vom fi din nou urecheați de apropiații primarului, părinți și profesori. Cineva profită de munca lor și de copiii lor și nu suntem noi ăia.

  Răspunde
 5. bizu
  bizu says:

  [quote name=”Dilvish”]Care e desteptul care a venit cu ideea plantarii plopilor pe marginea drumului? N-au murit destui infipti in ei?
  Primaria are destul teren liber unde este nevoie de pomi…[/quote]

  eu nteleg sa cheltuim banii publici daca sunt , dar as vrea sa-i vad cheltuiti pe lucruri utile orasului si comuniitatii , si cand nu mai este nimiv altceva de facut eu ies o saptamana gratis la plantat copaci

  Răspunde
 6. Ioana M.
  Ioana M. says:

  Acest proiect de plantare de copaci a fost organizat de AGGR – http://www.aggr.ro – in parteneriat cu Primaria Buftea, ISJ Ilfov, Romsilva si Jurnalul de Ilfov. Puietii nu au fost cumparati din bani publici, ci au fost donati de Romsilva in cadrul proiectului. Acesta a fost un proiect de educatie eco-civica pentru copiii si tinerii din judetul Ilfov.

  Răspunde
 7. bizu
  bizu says:

  Sunt curios peste 10 ani cand pomii aia vor creste si un sofer ghinionist se va infige inntr-un pom se va simti cineva vinovat? Stiu sunt cinic si seamana putin cu povestea drobului de sare ,dar nu ar fi fost mai bine sa se planteze acesti pomi intr-un parc?

  Răspunde
 8. Ioana M.
  Ioana M. says:

  Nimeni nu-si doreste sa se intample asa ceva, dar un sofer ghinionist poate sa intre si intr-un stalp sau in alta masina pe contrasens…chiar ca seamana cu povestea cu drobul de sare.

  Iar daca vorbim de vinovatie, atunci vinovati sunt participantii la trafic nu cei care au plantat un copac pe marginea drumului.

  Răspunde
 9. Medeea N.
  Medeea N. says:

  Eu sunt voluntara in Asociatia Ghidelor si Ghizilor din Romania (AGGR) din anul 1996 si ma implic cu placere in proiectele asociatiei.

  AGGR a luat fiinta in anul 1991 si de 22 de ani deruleaza activitati pentru copiii si tinerii din toata tara. AGGR este o asociatie apolitica si nu este afiliata la niciun partid sau biserica din Romania. Site-ul asociatiei este http://www.aggr.ro si ne puteti gasi si pe facebook.

  Puteti sa vedeti ce activitati a derulat asociatia noastra in cei 22 de ani de activitate.
  Este urat sa aruncati cu noroi si sa spuneti ca facem campanie electorala, cand de fapt a fost o actiune ecologica la care au participat aproximativ 400 de persoane din Buftea, Bucuresti, Otopeni, Chitila, Chiajna, plus voluntari de la Crucea Rosie Ilfov.

  Orice proiect comunitar se deruleaza in colaborare cu actorii locali – primarie, politie, biserica, scoala etc.
  Traim intr-o societate in care exemplele negative sunt la tot pasul – oamenii arunca hartii pe strada, taie copaci, distrug parcuri. Trebuie sa credem totusi ca mai exista si oameni care fac lucruri frumoase in tara asta, in calitate de voluntari, si fara nicio legatura cu politica.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.