Aseară s-a scris istorie… Chestii care nu au ajuns in prim plan.

O incursiune printre chestiile care nu ajung in prim plan despre evenimentele de aseară din Piața Victoriei, unde s-a scris istorie.

 • aseară am văzut și foarte mulți protestatari care nu se inscriu pe calapodul celor de până acum. Au fost și bătrâni, și puști de liceu, și oameni amărâți, sau oameni care au votat tandemul PSD-ALDE, dar nu pot inghiți o asemenea nedreptate. O buna parte din cetatenii Romaniei si-a facut datoria si a sarit in apararea statului de drept, si-a manifestat sprijinul neconditionat pentru toate institutiile care se ocupa cu aplicarea legii, asa ca nu ar trebui să le fie greu celor din ministere și instituții să mai gireze și să-și pună pielea la bătaie pentru această mână de infractori și incompetenți care ne, și ii conduc. Având strada și presa de partea lor, nesupunerea profesioniștilor și omaneilor curați din ministere și instituții, alături de membrii cinstiți din partid, poate fi fatală liderului Liviu Dragnea și acoliților.
 • „Jandarmeria, jos pălăria” se aude de câteva zile printre protestatari. La prima vedere așa ar fi, mai ales că in față stă linia jandarmeriei pentru interacțiunea cu publicul. Adică băieții zâmbitori, in geci drăguțe, albastre, neechipați de bătaie. In linia a doua insă, după colț, așteptând ordinul, stau și cei care bat tot ce prind… proprii colegi, femei, gură cască, trecători, jurnaliști și câteodată, infractori.
 • Jurnalistul german  Christian Gesellmann a fost retinut in mod violent, dus la sectie, tinut 10 ore, deposedat de materialele filmate. Și neacuzat de nimic. De ce? Explicația e in video pe care acesta il făcea live miercuri seara, cand a surprins niște jandarmi care il bat pe unul și ii dau drumul fără să-l amendeze sau să-l ducă la secție. Aici video al momentului cand a fost retinut. Confirmari aici și aici.
 • O serie de semne oculte au fost descoperite. S-ar ptuea să facă mult praf pe site-urile de comedii. Poftim anagrame!!! DRAGNEA – A DANGER …. LIVIU DRAGNEA – EVIL GUARDIAN …. DRAGNEA-EN GARD … DRAGNEA – GRENADA. Unde mai pui că nea Liviu e născut in comuna Gartia din Teleorman. Gratia sau Grația, tot e foarte tare! Și bonus… deja site-urile fanaticilor religioși au lansat imaginile astea:

1

2

 • sunt in contact cu foooaaarte mulți bufteni pe Facebook, de toate culorile, și după vânzoleala online de aseară, cred că au fost cel puțin 1000 in Piața Victoriei aseară! Felicit cele câteva cadre didactice din Buftea care au participat, chiar dacă puteau să stea la căldurica măririi de salariu. Trebuie să fiți un exemplu, iar protestul e o parte a educației civice. Copiii pe care ii aveți pe mână trebuie să invețe ce e aia atitudine, nu supunere!
 • protestul organizat de PSD la Cotroceni poate fi amuzant, sunt de acord. Dar hai să nu ne batem joc de oamenii ăia aduși acolo, căci ei sunt victime.
 • Initial protestele au inceput fără vuvuzele și fluiere. Ca la carte. Dar noua tactică a infiltraților printre protestatari e să ne acopere vocile. Oamenii infiltrați, ai jandarmeriei și ai unor membri marcanți PSD, au lansat intenționat moda asta cretină cu vuvuzele și fluiere. Vezi foto jos cu primele vuvuzele apărute miercuri. Acum au apărut și vânzătorii ambulanți cu ele să vi le bage pe gât. Nu putem protesta așa, nu ne facem auziți! Vocile sunt cel mai bun instrument de a transmite mesaje, iar in cor, amplifică emoția și dărâmă munții! Renunțați la vuvuzele, ne transformă intr-o masă compactă și inertă, care nu transmite nimic! Ca credeti ca e in capul acestui individ? Vezi video aici… 

Image may contain: 3 people, people standing, people walking, crowd and outdoor

 • L-a văzut cineva zilelea astea pe bufteano-crevedianul nostru, Marian Petrache, președintele Consiliului Judetean Ilfov, baron in Ilfov de 5 ani, și numărul 2-3 in PNL? N-a mai zis nici pâs din ianuarie, el care se omora să comunice mereu pe Facebook! Tace total după ordonața asta. Să nu mobilizezi tu zecile de mii de oameni care te-au votat, să nu ataci rivalii PSD când le e mai greu? Ce blatist cu acte in regulă la DNA! Ce rușine de lipsă de reacție a intregului PNL, cu tot cu primarul din Buftea cu dosare la parchet. Stau la cutie, și-au luat vacanța, așteptând să intre in vigoare ordonanța.
 • evenimentele de zilele astea sunt o uriasă reclamă făcută României in Europa!
 • protestele educă tinerii in multe feluri. Exemplu:

]]>

3 raspunsuri
 1. bizu
  bizu says:

  Fara suparare
  Poate Domnul petrache nu a fost la proteste cred ca erea ocupat sa-i gaseasca un logoped lui nicusor (aaaaaaaa) dan si o saltea senatorului somnoros

  Răspunde
 2. Buftean
  Buftean says:

  Bizule, ca nu te domnesc… Prefer un prosticel ca Nicusor Dan decat un hot notoriu ca Petrache pe care l-am cunoscut pe vremea cand nu avea nimic din ce are acum.
  Afara se protesteaza zilnic pentru orice. La noi pe langa iesirea asta in forta, trebuiau cerute mult mai multe lucruri pentru noi. Un trai mai bun, respect, sanatate si tot ceea ce ne lipseste din 89 incoace. Ca tot vorbeai de logoped… Petrache e un orator mai bun?
  Ne-am saturat sa fim condusi de niste oportunisti proveniti din medii sociale de rahat… Nu avem personaje ca Iorga, Bratianu sau Cuza. Avem niste toparlani plecati de la rogojina, presuri si ceapa cu mamaliga, ajunsi la paine si cutit, care se ghiftuiesc si mai isi si bat joc de popor.
  In Romania e nevoie de ceva extrem. Si anune epurarea tuturor scursurilor. Si bineinteles si de unul ca tine Bizule, ca m-am saturat de ani de zile sa iti citesc eculubratiile. Daca nu te-as stii, daca nu ti-as cunoaste familia as fi tacut.
  Tot voi ma? Tot unii ca voi? Pai nu avem nici o sansa cu unii ca voi.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *