VIDEO – Acuzații de fals în acte la Primăria Buftea

Foştii şi actualii angajaţi ai Primăriei din Buftea se acuză între ei de fals în acte. Totul a plecat de la un contract de servicii publice, semnat în 2012, în valoare de 50.000 de lei. Foştii angajaţi susţin că documentul prevedea cumpărarea şi montarea de lămpi şi leduri electrice pe o stradă din localitate. Aceştia îi acuză pe noii angajaţi că au schimbat primele pagini ale contractului, astfel încât firma câştigătoare să furnizeze produsele şi să scape de obligaţia montării lor, pe aceiaşi bani. Cei acuzaţi recunosc că au înlocuit paginile, dar spun că, de fapt, contractul iniţial era greşit.

Acuzaţia de fals în acte din Primăria Buftea vine de la un fost director. Acesta spune că, în august 2012, o fimă a fost angajată de Primărie, pentru 50.000 de lei, să livreze şi să monteze 20 de stâlpi cu leduri electrice pe strada Studioului din Buftea. Oficialii Primăriei admit că au schimbat câteva pagini din document.

 

Vezi VIDEO aici… Acuzații de fals în acte la Primăria din Buftea

„A fost o eroare de redactare. Exact acolo unde scrie care este exact contractul, acolo s-a modificat şi nu mai avea rost să facem tot contractul cap coadă, să luăm din nou semnăturile”, spune primarul Gheorghe Pistol. „Nu s-a modificat valoarea contractului prin scoaterea montării efective. Montarea costă, probabil 30% din valoarea contractului cât ar fi trebuit să fie montajul”, spune fostul director. La începutul lui 2013 produsele au fost aduse. De montaj, însă, nu s-ar fi ocupat respectiva firmă. „Au fost predate lămpile după ce au fost scoase din contract în mod fraudulos. Au fost predate către societatea General Public Serv, societate al cărei capital este de 99% al Consiliului Local Buftea”, spune fostul director. „Societatea primăriei a făcut acest montaj. Nu avea sens, având o societate a Primăriei cu obiect de activitate montarea stâlpilor şi a lămpilor electrice, să angajezi”, spune Gheorghe Pistol. Angajaţii societăţii, însă, îi contrazic pe cei doi. „Eu nu mi aduc aminte să le fi montat noi. Noi le-am reglat, că erau câteva dereglate de la vânt, asta este toată combinaţia ce am făcut-o noi atunci”, spune Adrian Costea, inginer șef al societății General Public Serv Buftea. Fostul director din Primăria Buftea a făcut plângere la DNA. Procurorii urmează să verifice contractele.

 

Trotuare pe Strada Studioului.

L-am prins la furat! Cu portbagajele curate…

Raspunsul oficial al Primariei privind rulourile de gazon sustrase

]]>

6 raspunsuri
 1. nicolae
  nicolae says:

  Fapta e clara, chiar recunoscută de faptasi. DNA nu are altceva de făcut decat sa constate si sa aplice legea conform atributiunilor instituţiei. Rămâne de văzut daca este vreun procuror suficient de curajos sa preia acest caz si sa ne demonstreze că in fata legii toţi suntem egali.

  Răspunde
 2. Bogdan Tobă
  Bogdan Tobă says:

  Imi place teribil de inginerul sef Adrian Costea… zici ca e picat din luna, de parca a lucrat pana ieri la camp, la sapa la porumb, si astia il intreaba de stalpi! Nu-si mai aduce aminte, auzi! Imi place cum zice el ca face „combinatii” , cum a facut si cu gazonul ciordit cu porbagajul. Are exact fata de complice!

  [url]http://www.expresuldebuftea.ro/noutati/noutati-din-buftea/2837-cu-portbagajele-curate[/url]

  Răspunde
 3. nume
  nume says:

  Gigi Becali latifundiar, patron Steaua la puscarie. Fratii Becali, impresari FIFA , miliardari… la puscarie. George Copos, Ana Electronic ; 3700 de angajati; seful Poiana Brasov prin Ana Hotels; Rapid Giulesti …. la puscarie. Adrian Nastase, fost prim ministru al Romaniei; cel mai puternic om in stat in anii 2000 din Romania … la puscarie. Borcea, miliardar; actionar Dinamo; patron Butan Gaz Romania ….la puscarie. Traian Berbeceanu, cel mai tare politist anticoruptie …. la puscarie. MIRCEA BASESCU, fratele Presedintelui …. la puscarie. Concluzia? Un primar de tara dintr-un sat din marginimea Bucurestiului e un ciot.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *