O noua amânare a procesului fostului primar


Azi a avut loc la Curtea de Apel București, o noua infatisare in procesul in care fostul primar, Ion Stoica, este acuzat de luare de mita.

Cei doi inculpati in acesta caz au facut apel, după ce au primit initial 3 ani de inchisoare Ion Stoica, pentru luare de mita, și 1 an de inchisoare Adrian Marinescu, pentru dare de mita.

Povestea pe scurt. Omul de afaceri Adrian Marinescu, din afara orasului, ar fi oferit un Mergedes GL primarului Ion Stoica, in 2008, nu mult dupa ce acesta a castigat alegerile. In schimbul masinii de lux, primarul ar fi trebuit sa asfalteze zona Putul Oii, unde celalalt inculpat ar fi vrut sa dezvolte un cartier de locuinte. Masina a ajuns in garajul primarului, iar zona a fost asfaltata in vara lui 2009, dar nu de catre Primaria Buftea, ci de catre Consiliul Judetean Ilfov. Cineva care a aflat povestea a sesizat DNA-ul.

Astazi, apararea a obtinut o noua amanare, dupa ce a mai depus ceva la dosar, iar urmatoarea sedinta va fi pe 10 septembrie, după vacanța magistraților, cand cel mai probabil, se va pronunta sentinta definitiva..

Șoc!!!… Ion Stoica judecat pentru mită!

Tribunalul ILFOV – dosarul nr. 1629/93/2012
Curtea de Apel BUCUREŞTI – dosarul nr. 1629/93/2012
]]>

2 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *