Dragoș Ciauș, bufteanul care are grijă de Simona Halep

Orice sportiv de performanță are in spate o intreagă echipă care il susține și de care depinde performanța sa, ce nu poate fi imbunătățită de unul singur, chiar dacă tenisul nu pare un sport de echipă.

Zilele acestea, la US Open, dar și luna trecută la Cincinnati, din echipa Simonei Halep face parte și un tânăr buftean. Dragoș Ciauș, unul dintre cei mai vechi prieteni ai site-ului nostru, este fizioterapeutul personal al Simonei, cel care o ajută să se refacă cât mai repede și cât mai bine după fiecare partidă.

Dragoș a facut facultatea de kinetoterapie, are 26 de ani și lucrează in domeniu doar de 3 ani, acum fiind la clinica de recuperare medicala Kinetic Sport & Medicine condusa de Gelu Cosma, fizioterapeut la Federatia Romana de Tenis. 

„Lucram mult cu sportivi din toate sporturile, iar la US Open eu trebuie sa ma asigur ca Simona este apta din punct de vedere fizic. Ea a avut in Canada niste probleme la piciorul stang si inca mai resimte acele dureri la efort mai indelungat” Dragos Ciauș pentru expresuldebuftea.ro

11898622_1160287300667602_1092457456982213858_n dragos_ciaus

]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *