Vesti bune din Buftea

Nimic nu e mai frumos decat niste copii scăldându-se in apus. Parcul dintre Flori sau Parcul dintre Nori, cum i-am zis eu….

Din cometariile acestei fotografii pe Facebook:

Ionuț Electricianul de Serviciu Datorită domnului primar ai făcut această superbă fotografie,fără dânsul nu exista parcul dintre nori…

Expresul de Buftea e, pe naiba nu exista! parcul pe groapa de gunoi e o idee a UE, care ne-a obligat sa inchidem groapa de gunoi din mijlocul orasului, ne-a dat si bani pentru asta. Va aduceti aminte cum mirosea in oras pe vremea aia? Stoica a facut proiectul parcului cu fonduri europene, Pistol a obtinut fianantarea. Si cam atat cu laudele, ca nu e pamantul lui, nici ideea, nici nu a dat personal la sapa.

Ion Stoica Expresul te contrazic proiectele toate sunt făcute de mine și consiliul local,dar și finanțarea este semnata de mine în noiembrie 2011.Este vorba de 32 milioane de euro și se numește P.I.D.U

Ion Chiosila Dupa cum am citit, un nou anunţ la intrarea în parc, acţiunea va fi finalizată pe 15 noiembrie a.c. Se lucrează la finalizarea plantării unor arbori ornamentali. Parcul arată minunat. Se află pe Str. Vlăsiei/ Agricultori, în continuarea Str. Garoafei, imediat după ieşirea de pe podul de peste calea ferată (Bucureti-Buftea) la stânga (Str. Garoafei). Pentru cei mai puţin familiarizaţi cu ecologizarea gropilor de gunoi, este una din recomandările UE, aplicată cu succes în Buftea. Locuind în zonă, după cum am amintit şi într-o postare anterioară, se lucrează de mai mulţi ani (cca 10 ani). Felicitări pentru consiliile locale, precum şi pentru fostul şi actualul primar pentru această realizare. Sperăm ca firma care va asigura paza să împiedice vandalizarea aparatelor/instalaţiilor de joacă pentru copii, a băncilor, fântânilor arteziene, pomilor etc. Aşteptăm ca primăria să continue asfaltarea tuturor străzilor, precum şi introducerea canalizării în toată Buftea. Să nu rămânem numai cu promisiuni.

Sabina Stoica Felicitari actualului primar pt. Parcul acesta ! Superba poza!

 

Stadiul lucrarilor la noua biserica din Studio.

 

CNADNR asfalteaza DN1A din Buftea pana in Crevedia. Eu nu ma pricep, dar era nevoie? Mai mare nevoie decat amenajarea trotuarelor? Sau e mai ok sa se asfalteze in prag de iarna decat dupa, in conditiile in care se circula ok?

 

Nu stiu daca cineva a avut viziunea asta, sau asa s-a nimerit, dar da bine de tot sloganul asta banal, la intrare in oras, unde totu-i verde si frumos. Dupa ce terminam cu apa si canalul, sa speram ca va fi asa si in interior.

 

Ziar buftean din 2003, scos de filiala PD Buftea, care facea o apriga opozitie primarului PSD Rovinaru, invins categoric in 2004 de C-tin Balalau. Cateva articole din acest ziar, inclusiv un editorial al d-lui Balalau, si un interviu cu Paul Cambera…. aici…   ravasul de buftea.

 

BONUS… VIDEO – O tura cu bicla prin Stirbey, intr-o zi superba de toamna.

]]>

7 raspunsuri
 1. Berbec
  Berbec says:

  In orasul asta s-au schimbat 4 primari in 20 de ani….dar avem acelasi arhitect sef -Paun Dumitru-….nu cunosc o persoana care si-a facut sau a incercat sa faca o casa,un garaj, un magazin in Buftea si n-a avut mari probleme cu departamentul de urbanism. Acesti oameni de la etajul 2 din primarie au oprit dezvoltarea orasului….nu pot sa inteleg cum toate lucruri s-au schimat in primarie de la venirea domnului Pistol, mai putin *****cenzurat***** de la etajul 2.

  Răspunde
 2. Cristina
  Cristina says:

  De ce nu puneti asfalt si pe str. Unirii unde inotam in noroi??
  In anul 2014 si nu avem nici macar niste piatra pe strada.
  Cred ca ma puteam sa traim in continuare si fara canalizare, dar cand ploua zici ca suntem dupa razboi.

  dar avem parcuri…….

  Răspunde
 3. Popescu
  Popescu says:

  „Berbec” are mare dreptate. Orasul este tinut pe loc de domnul Paun. Am fost obligat sa fac proiectul cu un om recomandat de dansul si am platit de 3 ori mai mult decat as fi platit cu altcineva.(am primit recomandarea asta daca vreau sa obtin autorizatia fara sa fac 20 de drumuri la primarie si nici asa nu sunt sigur ca o sa rezolv ceva). Sa nu mai vorbesc de atitudinea doamnei Anisoara.Pfff….ce oameni platiti de stat.

  Răspunde
 4. un cetatean
  un cetatean says:

  Nu vreau sa perii pe nimeni dar „omul”, recte primarul, chiar va face tot ceea ce a promis. Canalul si asfaltul sunt incepute, dar are si alte proiecte in lucru care se vor materializa probabil in doi-trei ani, ca asa se misca lucrurile pe fonduri europene. Problema lui este alta si de aici si unele intarzieri. Culoarea politica a guvernului de unde-i vin banii.
  Dar este baiat abil si ambitios, iar daca nu merge in pas de tango, va trece la un vals subtil si tot va rezolva problema.
  Pe noi nu trebuie sa ne intereseze cum, ci ce va face. Scopul scuza mijloacele.
  Pe mine ma doare capul cand vad cum comuna Mogosoaia atrage o gramada de turisti pe fasia aia de parculet de pe marginea lacului. Pai noi ar fi trebuit sa fim cel putin Florida pe langa ei. Macar la capitolul asta.
  Cu putina rabdare sunt convins ca fata orasului se va schimba mult in urmatorii doi-trei ani.

  Răspunde
 5. Buftean
  Buftean says:

  Veste buna, sper sa se intample asa…
  Subinginerul Paun de la Urbanism Buftea va iesi la pensie in 2020 si multi cetateni vor putea sa isi rezolve problemele ce tin de acest departament. In primul rand sa fie tratati cu respect si in spiritul legii si nu in spiritul spagii acestui individ care a blocat orasul atat timp…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *