Triatlonul ne plombează zona Calul Bălan

Datorită concursului de triatlon ce va avea loc in Buftea, sambata 14 iunie, primăria a hotărât, in sfârșit, plombarea Aleei cu Brazi, zona de la Calul Bălan, care n-a mai văzut asfalt de pe vremea lui Stirbey.

Oare cât de mult costă plombarea asta de nu a putut fi făcută până acum? Mai mult decât covorul de asfalt inutil de pe Luceafarului, Florilor, 23 August, Eroilor? In aceeasi stare e si micuta strada Crișan, care are toată 200 de metri, dar e numai gropi.

Proba de inot a Herbalife Triatlon Buftea va avea startul aici, ca si cea de alergare, care va continua pe Domeniul Stirbey, iar proba de ciclism se va desfășura pe Aleea cu Brazi, Strada Independentei și Strada Horia.

 

Herbalife Triatlon Buftea – 14 iunie 2014

http://www.herbalifetriatlon.ro/wp-content/uploads/2014/03/Tri-Buftea-traseu-ciclism-detaliu.jpg

]]>

1 răspunde
  1. alex
    alex says:

    Lucrarea aceasta de mare anvergura este un bonus nemeritat pentru locuitori orasului. Sa nu uitam ca administratia locala, primaria, are principala menire asistarea persoanelor fara venit care consuma mult timp si banii din bugetul primariei. De banii aia se putea organiza o pomana cu impact hotarator la viitorul scrutin sau zi nationala la fel de determinanta in rezultatul alegerilor. Noi cei din Buftea suntem privilegiati ca halim fasole cu carnati de 1 decembrie dar inotam in noroi zi de zi, vine masina cu sacu de cartofi, sticla de vin, si cofragul de oua in perioada Pastelui, e ceva sublim, multe tari ne invidiaza, dar nu sunt din Europa, nici macar din secolul trecut.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *