Cristian Dulgheru, de la o uriașă pasiune, la o afacere pe măsură

http://www.topculturism.ro/wp-content/uploads/2011/05/edit100.jpg
Cristi Dulgheru, patronul firmei REDIS și unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din Buftea, povestea in 1999 la aniversarea a 100 de numere ale revistei sale „Culturism”, despre inceputurile sale in acest sport.

Doua zile mai tarziu a aparut în „Sportul“ –  cel mai citit ziar de atunci – pe prima pagina, un articol pe trei coloane despre demonstratia de la Buftea. Pe vremea aceea sa se scrie despre cineva în ziar era un lucru foarte mare, si despre orasul Buftea nu cred ca se scrisese vreodata pe prima pagina. Asa ca, în urma acestui succes, am putut sa obtin unele facilitati pentru activitatea sportiva. Cei de la tipografie mi-au permis sa aduc la sala  si oameni din afara intreprinderii, iar cei de la primarie ma ajutau sa organizez în oras concursuri si demonstratii de culturism.
Dintre tinerii care au început sa vina la sala, s-au gasit cativa mai seriosi, care au progresat repede si au participat cu succes la diferite concursuri.

Dupa Revolutie am asteptat un timp sa apara o revista de culturism pentru a mai afla noutati din domeniu. Vazand ca nimeni nu îndrazneste sa scoata o revista, mi-a venit ideea ca as putea eu sa fac lucrul acesta. Toti cei carora  le-am spus ce vreau sa fac radeau de mine si îmi spuneau ca acest lucru este imposibil, ca pentru asta e nevoie de bani, relatii etc. Dar eu, avand cunostinte de tehnica tipografica, plus cele de culturism, am hotarat ca este posibil.
Singura problema erau banii. Dar, „daca vrei, poti“. Am facut un împrumut la Cooperativa de Credit din Buftea, de 25.000 lei (functionarul de acolo vazandu-ma asa tanar, nu prea a avut încredere sa-mi dea banii si, cu toate ca i-am adus toate hartiile semnate de giranti, nu mi-a încheiat contractul de împrumut pana nu am venit cu tata ca sa-l asigure ca o sa dau banii înapoi).

Citește mai mult aici… Revista Culturism sarbatoreste aparitia numarului 100!

http://www.topculturism.ro/wp-content/uploads/2011/05/Cristian-Dulgheru.png

 

 

După 10 ani, in 2009, Cristi Dulgheru dezvăluia in Libertatea și evolutia sa in afaceri și cum l-au ajutat această pasiune și revista pe care o lansase.

„Sponsorizez clubul sportiv Redis Buftea, iar în Local Kombat m-am implicat încă de la începuturile sale. Am ajutat diverşi sportivi din culturism, arte marţiale sau hochei cu produse şi bani, la fel şi în skandenberg, şi sunt preşedintele federaţiei de specialitate încă din 2003. Am sponsorizat echipe de handbal, atleţi şi chiar clubul de fotbal FC Naţional, iar Nicoleta Luciu este imaginea firmei noastre”, lămureşte Cristian Dulgheru în privinţa implicării sale în sport.

0-177874-1.jpg

 

Citește mai mult aici… Aici se produc vitaminele campionilor! | Libertatea.ro


]]>

2 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *