Statii pe noul traseu de autobuz

Primăria Buftea a inceput amenajarea stațiilor pentru viitorul traseu de autobuz, de la blocurile Săbăreni, biserica, cartierul tinerilor, strada Independenței, Judecătărie, Penny, apoi pe șoseaua Buc-Târgoviște până in Studio.

 

]]>

2 raspunsuri
 1. Cheloo
  Cheloo says:

  Oricum deja e bataie de joc fata de noi .Masinile le avem ca sa mearga batranii la munte nu sa ne folosim de ele.Maxi taxi nu mai opreste decat cand vor ei (au oamenii controale si le este frica de amenda bineinteles) si cand nu au oameni si nici controale iti dau flashuri cand te vede pe marginea drumului de disperati ce sunt sa te ia.
  Asta e bataie de joc din partea primarului pentru noi
  Primaria mogosoaia are aeroport banuiesc daca are fonduri sa tina 460 pe traseu in schimb la primaria buftea e zgarcenie mare NU SUNT FONDURI DOMNULE !!!

  Răspunde
 2. Ela
  Ela says:

  Adica…..traseul va fi prin Chitila??!!! Maaaare bucurie! Pai, de ce sa ocolim atat si sa nu mergem pe traseul pe care-l are acum maxi-taxi! Daca ne urcam din Studio, mai dormim un pic pana ajungem in Bucuresti! Nu, n-am inteles prea bine!
  Cum naiba, primaria din Mogosoaia are grija de cetatenii ei si la noi… nici apa nu e potabila!!! Cred ca civilizatia se opreste la calea ferata!!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.