Spitalul Buftea se deschide din nou


Dacă nu v-ați săturat de deschiderea acestui spital, iată inc-o știre despre asta, via realitatea.net. Potrivit unui comunicat al CJ Ilfov către Mediafax, Spitalul Orășenesc Buftea se va redeschide luni, 8 octombrie.

Asta imi aduce aminte din nou de circul mizerabil dn campania electorală, când Pistol a chemat televiziunile la 12 noaptea, a inchis poarta spitalului, și a inscenat deschiderea lui, iar Stoica și oamenii lui au intrat peste ei . Evident, a urmat și o altă “deschidere”, a PSD-ului, prin venirea lui Ponta. De atunci au trecut 5 luni cu porțile spitalului incă ferecate, in ciuda minciunilor celor trei politicieni bufteni.

Deschiderea spitalului Maria Burghele

]]>

14 raspunsuri
 1. simplu
  simplu says:

  scuze ca intervin ela…dar… Spitalul de Obstetrică si Ginecologie Buftea nu interneaza inbolnavitii cu apa murdara… am fost martorul unui caz in care unei persoane otravite nu i-a fost acordat ajutorul necesar si a fost trimis la un alt spital…din cauza ca doctrul de garda era ginecolog…

  Nu stiu cat de folositor va fi spitatlul pentru pacientii care nu dau nastere…

  Răspunde
 2. rex
  rex says:

  eh… statul asta de stanga e cosmarul lui Bogdan Toba.. :))) deci e bine de stiut ca puteam sa ma nasc si la Bucuresti… nu in inutilitatea asta de spital din Buftea… defapt, bunica-mea se putea opera si ea la Bucuresti… ce dracu… statul asta social (apropo… sper ca glumesti cand te referi cu asa patos la un asa numit stangism al guvernarii… daca asta e guvernare de stanga eu sunt habotnic :))) )

  Răspunde
 3. Arabella
  Arabella says:

  avand in vedere ca ieri la stiri ni se spunea ca spitalele nu mai au buget de pansamente si medicamente vitale si ca ar trebui suplimentat bugetul cuaproape 4 miliarde lei pentru o minima functionare pana la sf anului ma intreb…cu nonsalanta …de unde se vor gasi fonduri pentru buna functionare a acestui faimos spital “necesar” plebei din comunele limitrofe care fac copii asa cum sparg semintele-ntre dinti pe marginea santului (ca pe trotuar oricum nu se poate sta/circula ca e rusine…) Eu nu am simtit lipsa urletelor “nascatoarelor” si nici a “halatelor” inflorate de pe str.Studioului….

  Răspunde
 4. Bogdan Tob
  Bogdan Tob says:

  Foto de azi de la Buftea… de Gabi Fluerariu

  [url]http://www.facebook.com/media/set/?set=a.408752149178937.99996.241713812549439&type=1[/url]

  Răspunde
 5. dama de pica
  dama de pica says:

  E urit, urletele nascatoarelor… Nascatoarele astea care urla aduc pe lume copii, fratii, nepotii nostri pe care ii dorim cu drag. Si tu, Arabella ai venit pe lumea asta tot in gemete de durere, nu ca oaia Dolly, sau poate ma insel, esti o clona, o clona cu chip de om. La fel cu plebea din localitatile limitrofe, femeile de acolo sint tot oameni, semeni de-ai tai, nu extraterestri. Spitalul nu-ti place, nascatoarele nu, halatele nu, trotuarele nu, mergi specimenule in lumea ta de matase, mergi si nasti in hohote de ris, mergi in pace.

  Răspunde
 6. rex
  rex says:

  arabella… rumburak ti-a luat mintile rau… vezi ca pana la vecinele din jurul urbei noastre ai sarit peste buftence… dar probabil tu nu te-ai nascut in Buftea…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.