SONDAJ… Cu cine votati in Turul II ?

Dupa blatul din Turul 1, Pistol si-a scos oamenii la treaba pe strazi, un cortegiu destul de slabut, fata de vremurile bune din campania locala 2012.

Sunt oamenii cei mai apropiati, multe cadre didactice si multi angajati de el in primarie, cei care vor trece cu el la orice partid, cand situatia o va cere. E curios de ce nu a incercat sa mobilizeze si “civili”, cetateni, nu putini, care il sustin sincer pe neamt. Ar fi avut un impact mai mare. Dar poate tocmai asta a vrut sa evite.

Va fi cel putin interesant rezultatul votului din Turul 2 si acesta ne va spune multe despre viitoarele intentii ale omului politic Pistol, banuit (doar de mine?) ca intentioneaza sa treaca in barca PSD. Rezultatele curioase din primul tur intaresc aceasta idee.

Cu siguranta rezultatele locale sunt un instrument greu de negociere pe care se bazeaza omul politic Pistol, in discutiile cu ambele tabere, PNL si PSD. Avand in vedere abilitatea cu care a subjugat si a manevrat lumea politica din Buftea, Pistol ar trebui sa aiba aspiratii politice mai mari decat functia de primar al unui orasel.

In timp ce PSD Buftea doarme in continuare, va prezentam cateva poze cu actiunea PNL Buftea din acest week-end. Toate pozele le puteti vedea aici Klaus Iohannis Presedinte, pe contul de facebook PNL Buftea

Nu uitati sa votati in sondajul de pe site-ul nostru... Cu cine votati in Turul II ?


]]>

4 raspunsuri
 1. bizu
  bizu says:

  e placut sa il vezi din nou pe George in campanie , e drept putin mai plinut decat in 2012 dar la fel de vivace.
  iesirea asta este ca o frectie la un picior de lemn , adeavrul e ca George nu s-a implicat nici 50% in campania asta . si nici nu se va implica mai mult de atat nu are de ce , e in sorul partidului daca va mai aduce ceva voturi bine daca nu asta e ,cine sa il traga de urechi . Petrache are acelasi procente la judet deci din partea asta e asigurat.. si daca iese Ponta Presedinte o sa se spuna ca a facut intentionat non combat.
  Alianta PSD UNPR PC va avea parte de un scor confortabil pe fondul trendului national fara mare efort.Deci toata lume castiga George nu consuma resurse pentru o batalie dinainte pierduta si alianta culege laurii unei victorii facile .

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *