Hotărârile Ședinței Consiliului Local Buftea

Nu am mai pus de mult hotararile sedintelelor si pentru ca ele nu atrag cu nimic atentia, nu sunt prea multe cu adevarat utile orasului, mai ales ca ele nu sunt afisate pe site-ul primariei, conform legii, in intregime. Anexele hotararilor, partile cele mai importante si integrante din ele, sunt deliberat omise.

In sensul afisarii inclusiv a anexelor si in baza legii 52/2003 am depus la primarie o petitie si astept raspuns, fiind dispus sa merg pana in panzele albe, pentru ca este evidenta intentia de a ascunde detalii si cifre din hotarari.

 

Legea nr. 52 din 2003 privind transparenta decizionala in administratia publica

CAPITOLUL II
Proceduri privind participarea cetatenilor si a asociatiilor legal constituite la procesul de elaborare a actelor normative si la procesul de luare a deciziilor
SECTIUNEA 1
Dispozitii privind participarea la procesul de elaborare a actelor normative

Art. 6.
(1) In cadrul procedurilor de elaborare a proiectelor de acte normative autoritatea administratiei publice are obligatia sa publice un anunt referitor la aceasta actiune in site-ul propriu, sa-l afiseze la sediul propriu, intr-un spatiu accesibil publicului, si sa-l transmita catre mass-media centrala sau locala, dupa caz. Autoritatea administratiei publice va transmite proiectele de acte normative tuturor persoanelor care au depus o cerere pentru primirea acestor informatii.

SECTIUNEA a 2-a
Dispozitii privind participarea la procesul de luare a deciziilor

Art. 7.
(1) Participarea persoanelor interesate la lucrarile sedintelor publice se va face in urmatoarele conditii:
a) anuntul privind sedinta publica se afiseaza la sediul autoritatii publice, inserat in site-ul propriu si se transmite catre mass-media, cu cel putin 3 zile inainte de desfasurare;

Art. 10.
Minuta sedintei publice, incluzand si votul fiecarui membru, cu exceptia cazurilor in care s-a hotarat vot secret, va fi afisata la sediul autoritatii publice in cauza si publicata in site-ul propriu.

Art. 12.
(1) Autoritatile publice prevazute la art. 4 sunt obligate sa intocmeasca si sa faca public un raport anual privind transparenta decizionala

(2) Raportul anual privind transparenta decizionala va fi facut public in site-ul propriu, prin afisare la sediul propriu intr-un spatiu accesibil publicului sau prin prezentare in sedinta publica.

http://www.primariabuftea.ro/assets/img/slide/p_0001.jpg

 

Hotărârile Ședinței Consiliului Local Buftea – Iunie 2014

 

Hotărârile Ședinței Consiliului Local Buftea – Iulie 2014

 

Hotărârile Ședinței Consiliului Local Buftea – August 2014

 

Hotărârile Ședinței Consiliului Local Buftea – Septembrie 2014

 

]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *