Sebi are mare nevoie de un mic ajutor!

Il stiu pe Sebi dintotdeauna, sta pe langa mine, si am fost surprins sa vad cum antrenorul il introduce la pauza in derby-ul Buftea-Crevedia. Stiam ca e mic si ca meciul asta e pentru oameni mari, dar desi echipa noastra a fost catastrofa, Sebi s-a achitat excelent de sarcini, pe stanga, jucand foarte simplu si incredibil de sigur pentru un copil primit in jocul celor mari.

Ne salutam simplu cand ne vedem, dar zilele trecute cand a trecut pe langa mine l-am vazut trist si am avut impresia ca voia sa-mi zica ceva. Eram prea grabit.

Azi am gasit mesajul acesta pe pagina de Facebook Alaturi de Sebastian

„Nemes Sebastian este un copil de 15 ani nascut si crescut in Buftea. Pana acum cateva zile el era capitanul echipei de fotbal AS Vointa Buftea grupa 1999, un sportiv, un elev si un copil exemplar. O intamplare nefericita a schimbat acest lucru. Sebi a fost lovit cu brutalitate si cu intentie in timpul unui meci de fotbal de un jucator de la echipa adversa. Sebi s-a prabusit inconstient la pamant, nu-si simtea si nu isi putea misca bratul si piciorul stang. Diagnostic: hemipareza stanga survenita in urma unui traumatism la nivelul regiunii cervicale.

In urma investigatiilor facute de medicii de la Spitalul Universitar de Urgenta Elias si Spitalul Clinic de Psihiatrie Obregia s-a ajuns la concluzia ca prin montarea unui stent viata lui Sebi poate sa revina la normal. Costurile pentru cumpararea acestui stent si pentru procedurile medicale se ridica la aproximativ 6000 Euro. Cred cu tarie ca putem sa il ajutam pe Sebi sa aiba din nou o viata normala !

Pe numele lui NEMES SEBASTIAN MARIAN s-a deschis un cont in lei la Banca Transilvania: RO08BTRLRONCRT0326647401 Orice ajutor este binevenit !

Pentru mai multe detalii sau pentru a face donatii in numerar, va rog sa luati legatura cu antrenorul lui Sebi, prof. Mihai Ion la numarul de telefon 0722922289 sau la adresa de email mihai.ion47@yahoo.com” Daca vreti sa ajutam un copil extraordianr din Buftea, hai o fuga pana la Banca Transilvania, sau daca vreti sa lasati la mine, sunt zilnic de la ora 8 la 18, langa primarie, la parterul blocului. Sebi (foto, al doilea, randul de sus) nu a agatat inca ghetele in cui, doar le-a scos la vanzare pe Facebook, pentru a face rost de bani sa o ia de la capat. Daca ai purtat vreodata ghete de fotbal si ai vedea acel anunt, sigur ti-ar da fiori!

]]>

7 raspunsuri
 1. Mari
  Mari says:

  Având in vedere ca acest copil este legitimat la un club de fotbal care aparține de Primăria Buftea, copii care se accidentează in urma unei competiții, primăria are obligația, sau clubul de fotbal AS VOINȚA BUFTEA sa acopere tratamentul sau orice medicație pentru recuperarea acestui copil . Nu vorbim de o suma mare . Ar trebuii ca primarul si cei 3 conducători de la AS VOINȚA BUFTEA , Tatulica Florix Si Hrib sa facă un drum la Primarie sa vorbească cu primarul…. Altfel de ce mai sunt legitimați copii ??? AS VOINȚA Buftea se numește club ???? Nu vorbim aici de un moft ci de o necesitate a acestui copil

  Răspunde
 2. Danale
  Danale says:

  Casa de Asigurari deconteaza stenturile! Este o procedura uzuala acum, multi pacienti primesc chiar si 3-4 stenturi decontate de Casa, chiar la 80 de ani. Cu atat mai mult un copil. Aici detalii. Aveti grija doar sa nu intrati in mafia stenturilor… 6000 eur este enorm pentru un stent + procedura. Preturile cunt de cca 3000 EUR, cel mai scump fiind la Spital Monza, de cca 4500 EUR.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *